Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Esittelyssä: Suunnittele omat kenkäsi – Upper Street on myös Suomessa

Esittelyssä: Suunnittele omat kenkäsi – Upper Street on myös Suomessa

Viisi vuotta sitten perustettu lontoolainen Upper Street suunnittelukonsepti ja brändi on nyt Suomessa. Kahden siskoksen haave saada juuri mieleisensä kengät kasvoi muutamassa vuodessa toimivasta nettikaupasta palveluun, jonka avulla naiset voivat saada itsellensä paitsi ihania, persoonallisia ja laadukkaita kenkiä myös ainutlaatuisen kokemuksen. Ja oma haaveeni saada naisille Suomeen hyviä, kauniita ja yksilöllisiä kenkiä, niiden koosta tai väristä riippumatta on nyt toteutunut.

Photo by Upper Street www.upperstreet.com

Photo by Upper Street
www.upperstreet.com

Vastaanotin juuri lähetyksen, joka sisälsi 18 paria sovituskenkiä Briteistä ja minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että olen saanut ihastuttavan, laadukkaan ja toimivan konseptin osaksi voimaannuttavaa stailauspalveluani. Hih, lontoolainen kenkien suunnittelukonsepti Upper Street on nyt tosiaan täällä ja voit suunnitella mallin kuin mallin mieleiseksesi kanssani eri materiaalien, värien ja yksityiskohtien kautta. Kenkiin voi siis lisätä yksilöllistä ilmettä myös erilaisten detaljien, rusettien, omistuskirjoituksien tai vaikka isomummulta perintölahjaksi saadun riipuksen avulla.

Tuunaa oma kenkäsi! Tämäkin kenkämalli muotoutuu moneksi väriä, yksityiskohtia, koron korkeutta yms. yms. valitsemalla oman maun mukaiseksi. Photo by Maindo

Tuunaa oma kenkäsi! Tämäkin kenkämalli muotoutuu moneksi väriä, yksityiskohtia, koron korkeutta yms. yms. valitsemalla oman maun mukaiseksi.
Photo by Maindo

Jos siis haluat päättää miltä kenkäsi näyttävät tai tarjota rakkaallesi ainutlaatuisen lahjan, niin nyt se on mahdollista. Voit suunnitella kenkäsi alusta loppuun mallien puitteissa arkea tai tärkeää pävää varten. Ja jos kaipaat kokonaisvaltaisen kokemuksen ja asiantuntevaa apua niin suunnittele kenkäsi yhdessä kanssani. Sinulla on rakas lukija ensikertaisen ainutlaatuinen mahdollisuus kokea jotain uutta ja ihastua. Mikäli kiinnostuit, niin ota ihmeessä yhteyttä ja voit tiedustella lisää sekä sopia ajan konsultaatiota varten. Sähköpostini on Maindo.andem@upperstreet.com tai p. +358 41 748 35 48.

Photo by Upper Street https://www.facebook.com/UpperStreet/photos/a.10150646863319875.419332.175785304874/10153079290609875/?type=1&theater

Photo by Upper Street
https://www.facebook.com/UpperStreet/photos

Lisää bloggauksia ja tietoa Upper Streetista on tulossa blogiini lähiaikoina ja jos mielit, niin voit sillä välin käydä kurkkaamassa brändin nettisivuja osoitteessa: upperstreet.com ja tykkäämässä Facebookissa.

 

-Maindo <3

 

 

%s Maindo Andem

Scroll To Top