Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Oikea tekemätön työ
Oikea tekemätön työ

Oikea tekemätön työ

Meillä on taipumusta ajatella, että asiat ratkeavat äärimmäisillä toimenpiteillä. Meillä on taipumusta ottaa rooleja, jotka eivät kuulu meille. Meillä on tapana yrittää osoittaa vastakkainasettelulla oma kannanottomme. Ja näistä pyrkimyksistä huolimatta mikään ei ole muuttunut paremmaksi miesmuistiin.

Tuhansia ja tuhansia ihmisiä kärsii päivittäin siitä, ettemme vain tahdo kohdata sitä totuutta, että kaikki on meissä ja meistä lähtöisin sitä kautta, että valitsemme jatkuvasti todellisen rakkauden sijasta pahuuden ja ylläpidämme sitä milloin keinovalon, milloin varjoaineksen avulla. Ei totuudelle voi silmiä ummistaa eikä rakkautta voi loputtomiin paeta. Jokainen saa leikkiä välinpitämätöntä ja sokeaa, jos näin haluaa, mutta sitten on aivan turha urputtaa maailman menosta ja ihmisten tyhmyydestä.

Ehkä vielä tulee se päivä, jolloin tajuamme luopua kaikesta erillisyyttä ylläpitävästä, tosin silloin se voi olla jo liian myöhäistä ja silloin voimme vain antaa anteeksi. Anteeksi itsellemme ja jokaiselle kanssamatkustajalle, ettemme tehneet tarpeeksi sitä oikeaa työtä – sisäistä työtä itsemme kanssa. Työtä, joka näyttäisi valkokankaalla maratonottelulta pedon kanssa; jonka rohkeus, totuus ja rakkaus loppuunsaattaisivat.

-Maindo

 

Ps. Muita mietelmiäni löydät myös osoitteesta kokoelmaajatuksia.blogspot.fi.

%s Maindo Andem

Scroll To Top