Olet tässä: Etusivu / Henkinen kasvu ja itsetuntemus / Oman potentiaalin valjastaminen vol. 3: Yksilön perusenergiasta

Oman potentiaalin valjastaminen vol. 3: Yksilön perusenergiasta

Yksilön perusenergia (taajuus, värähtely, sielun sormenjälki) määrittelee pitkälti sen, mikä yksilön potentiaali on. Perusenerian voi itse tunnistaa omasta keskiöstä käsin, mikä tarkoittaa sitä olotilaa ja olemista joka syntyy silloin, kun olet linjassa omaan korkeimpaasi sisäisen ohjauksesi kautta. Tie perusenergian tunnistamiseen ja keskiön löytämiseen ei ole aukoton eikä varsinkaan kivetön tässä maailmassa missä elämme. Lohdutuksena on kuitenkin se, että mikään ei ole mahdotonta ja kaikki on mahdollista.

Kuten olen edellisissä videoissani kertonut ja tässä blogissa kirjoitellut, niin oman intuition ja omien perustarpeiden kuuntelu on erityisen tärkeää. Olemme täällä tekemässä jotain tärkeää – oppimassa olemaan ihmisiä itsellemme ja muille sekä palvelemassa elämiemme kautta kukin omalla potetentiaalillamme tätä kaikkeutta ja sitä kauneutta, jossa jokainen meistä on yhtä. Jotta kuitenkin voimme jokainen toteuttaa todellista ”lukujärjestystämme” ja elää omaa potentiaaliamme toteuttaen, on kunkin tultava yhdeksi itsensä kanssa ja sitä kautta löydettävä itsensä sekä muistettava oma todellinen identiteetti.

Oman perusenergian tunnistaminen avaa kuuntelemaan paremmin omia tarpeita ja edistää sisäisen tasapainon löytämistä sekä valjastaa myöhemmin kuuntelemaan paremmin toisten tarpeita kuitenkaan niihin liikaa samaistumatta. Jokaisen perusenergia on yksilöllinen ja määräytyy hyvin hienosyisten asioiden mukaan, joita en ole tässä videossa lähtenyt syväluotaavasti avaamaan. Päätarkoituksenani on kuitenkin avata aihetta ja auttaa sinua rakas katsoja ymmärtämään itseäsi paremmin.

Samankailtaisuuksia yksilöiden perusenergioissa löytyy ja samanlaisia potentiaaleja, sillä kaikkeus turvaa kaiken tarpeen mukaisesti. Kuitenkaan kahta tismalleen samanlaista perusenergiaa ei ole, aivan kuten kahta samanlaista sormenjälkeäkään. Perusenergia pysyy samana, mutta sen tietyt aspektit saattavat korostua hyvinkin voimakkaasti eri elämänvaiheissa ja erilaisten initaatiokohtien vaikutuksesta.

Vastuullisuus omasta elämästä ja sitä kautta muista korostuu, mitä enemmän yksilö elää omaa johdatusta seuratessa. Tällöin yksilö on vastuussa myös oman tasapainon lisäksi siitä mitä ympäristölleen antaa. Näin estetään myös energiavampyrismi, joka ajaa ihmistä pois itsestään, sielustaan sekä olemasta yhtä ja vuorovaikuttamasta terveellä tavalla ympäristönsä kanssa.

Kuuntele aina ensisijaisesti johdatustasi ja muista, että totuus vahvistaa aina itse itsensä.

Lämmöllä, Maindo*

%s Maindo Andem

Scroll To Top