Olet tässä: Etusivu / Tietoja – kuka olen

Tietoja – kuka olen

Intuitiivinen moniosaaja – nuo kaksi sanaa taitavat kuvastaa minua tällä hetkellä parhaiten.

Avoimena ja innostuvana ihmisenä olen tähänastisen elämäni aikana tehnyt töitä niin pankki- ja vartiointialan eri tehtävissä kuin personal shopper -yrittäjänä ja Eko marketin myyjänä sekä sosiaalialalla. Tein vielä jonkin aikaa sitten intuitiivista minäkuvanrakennusta ja voimaannuttavaa stailausta sekä erilaisia pienimuotoisia valmennuksia, joiden avulla pyrin vahvistamaan yksilöiden itsetuntemusta. Elämä kuitenkin viitoitti minut haasteiden kautta takaisin pitkäaikaisen unelmani polulle, jolla nyt kuljen uutta ammattia opiskellen.

Alkuperäinen kuva: Mira Ylinampa

Rakastan luontoa ja sen monipuolista kauneutta, aitoutta ihmisissä ja avointa vuorovaikutusta niin syvällisten kuin toisinaan hyvinkin pinnallisten keskustelujen ja läsnäolon voiman merkeissä. Syvyys, tunnerikkaus ja ilo sekä rakkaus ovat lähellä sydäntäni.

Matkalla elämän ja sen oppikoulun pyrin kehittämään itseäni ja oppimaan ympäristöstäni. Vaikutan lämmöllä ja rehellisellä elämänasenteella enkä pelkää toteuttaa itseäni.

Mielestäni ihmiselämän suurin ja tärkein tehtävä on auttaa yksilöä tulemaan omaksi todelliseksi itseksi. Ja sillä matkalla olen – kasvaen pikkuhiljaa muutun vahvemmaksi ihmiseksi ja rakastavammaksi sellaiseksi.

 

Kaikkea hyvää – iloa, onnea ja rakkautta!

Lämmöllä,

Maindo*

 

Scroll To Top