Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Aistit avoinna – pienien-suurien ihmeiden viikko
Aistit avoinna – pienien-suurien ihmeiden viikko

Aistit avoinna – pienien-suurien ihmeiden viikko

Näin kesän kynnyksellä tuntuu piisaavan kaikenlaista menoa ja melskettä. Luonto on herännyt kukoistamaan ja Helsingissä riittää tapahtumia niin tuohta vastaan kuin ilmankin. Jokainen on varmaan huomannut omassa olemisessaan sekä kanssamatkustajienkin kasvoilla sen, että talvi on jäänyt taakse, kun hymyjä heruu pari kuukautta aiempaa enemmmän ;). Vaikka talvessa on oma lumonsa, on kesä kuitenkin ihanan tervetullut, kun rehellisesti sanottuna tuo ulkona oleva valoilmiö tekee Pohjolalle erinomaisen hyvää.

Maailma kylässä -festivaalilla oli ihana tunnelma. Afrikkalaiset rummut virittivät olotilan alkujuurille ja näiden rumpumaistereiden menoa oli ilo seurata.

Maailma kylässä -festivaalilla oli ihana tunnelma. Afrikkalaiset rummut virittivät olotilan alkujuurille ja näiden rumpumaistereiden menoa oli ilo seurata.

Mennyt viikko vierähti osaltani varsin antoisissa merkeissä ja vaikka jonkinasteinen väsymys painaa hetkittäin päälle, ovat aistit olleet varsin avoimina. On ollut ihanaa ihmetellä ympäristön menoa sekä johdattaa ihan tietoisestikin itsensä antoisille apajille. Luonnossa oleilu on tehnyt hyvää ja töiden ohessa olen päässyt nauttimaan monista sisäistä maailmaa liikuttavista hetkistä niin yhdessä kanssaihmisten kuin omassa seurassa.

Lapset innostuivat voikukista. Tiesitkö, että voikukista voi siis tehdä kivoja meikkejä? Toki jos haluaa näyttää keltakuumeiselta, niin suosittelen kokeilemaan. Voikukista saatiin myös aikaiseksi kauniita seppeleitä.

Lapset innostuivat voikukista. Tiesitkö, että voikukista voi siis tehdä kivoja meikkejä? Toki, jos haluaa näyttää keltakuumeiselta, niin suosittelen kokeilemaan. Voikukista saatiin myös aikaiseksi kauniita seppeleitä.

Pesästään pudonnut. Löysimme lasten kanssa mustarastaan munan. Lapset intoutuivat "hautomaan" sitä. Lopulta voikukista tehty pesä asetettiin hyvään paikkaan. Ehkä joku rastasemonen otti sen suojiinsa tai sitten se joutui luonnonkiertokulun jatkeeksi...

Pesästään pudonnut. Löysimme lasten kanssa mustarastaan munan. Lapset intoutuivat “hautomaan” sitä. Lopulta voikukista tehty pesä asetettiin hyvään paikkaan. Ehkä joku rastasemonen otti sen suojiinsa tai sitten se joutui luonnonkiertokulun jatkeeksi…

Pääsin muun muassa nauttimaan uusista mauista käydessäni ex-duunikavereiden kanssa illallistamassa Shanghai Cowboyssa, jonka vege-menun alkupalakaalihässäkän kinuskista makua jäin pohtimaan. Lisäksi sain tuntea perhosen hipsuttelevan kosketuksen kämmenselälläni, kun lapset saattoivat minut käsiseisontakisan lomassa ihmettelemään luonnon pieniä-suuria merkillisyyksiä.

Perhosen kosketus

Perhosen kosketus

Kaisaniemen Maailma kylässä -tapahtuman läpikulkeminen vei minut hetkeksi länsi-afrikkalaisille juurilleni. Mekastava naapurikin näyttää rahoittuneen viimeisimmän runollisen palautteenantokerran jäljiltä, mistä kiitokseksi hän sai kukkia. Vierähtänyt viikko oli puolin ja toisin vastaanottamista ja vaikka jotkin sanonnat ovatkin aika… ööö… sanonko mistä, niin kyllä se metsä näyttää vastaavan kuin sinne niitä asioita on “huudellut”.

Kiitos! Viesti meni perille. Kannattaa puuttua ympäristönsä häiriötekijöihin. Suosin enaltaehkäisevää puuttumista, vaikka se tarkottaisi sitä, että joutuu menemään klo. 4 aamulla kolkuttelemaan naapurin oveen. Suosittelen.

Kiitos! Viesti meni perille. Kannattaa puuttua ympäristönsä häiriötekijöihin. Suosin ennaltaehkäisevää puuttumista, vaikka se tarkottaisi sitä, että joutuu menemään klo. 4 aamulla kolkuttelemaan naapurin oveen. Suosittelen.

Kiitos siis ihanat kanssa ihmiset olemassaolostanne ja siitä, ettei tätä maailmaa sekä sen menoa tarvitse yksin ihmetellä, mikä olisi toooodella ankeaa, kerrassaan. Olen kiitollinen, että saan olla osallisena tätä merkittävää muutoksen aikaa sekä saan nauttia siitä kaikesta, joka vie minut (välillä pakottaenkin) vilpittömän läsnäolemisen äärelle.

Ystävääni kuvattiin viikonloppuna hänen  tuleviaan nettisivuja varten. Kuvaussessiomme oli onnistunut ja oli jälleen ihana tuntea nahoissaan sen, kun teki työnsä onnistuneesti yhteistyössä.

Ystävääni kuvattiin viikonloppuna hänen tuleviaan nettisivuja varten. Kuvaussessiomme oli onnistunut ja oli jälleen ihana tuntea nahoissaan sen, kun teki työnsä onnistuneesti yhteistyössä.

Maailma on kertakaikkisen ihana paikka olla kun sen oikein oivaltaa – life is good, satoi tai ei, paistoi tai ei.

Kampissa on parhaillaan A!Festiä osana oleva taidenäyttely, jossa on hyödynnetty mm. liikkuvaa kuvaa sekä ääntä. Kannattaa käydä ihmettelemässä.

Kampissa on parhaillaan A!Festiä osana oleva taidenäyttely, jossa on hyödynnetty mm. liikkuvaa kuvaa sekä ääntä. Kannattaa käydä ihmettelemässä. Aalto Festival tarjoaa erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia Helsingissä ja Espoossa.

BW

Halitanssimista. Osana Kampin taidenäyttelyä oli tämä pari, jolla diskopallo pysyi hyvin hallussa.

Halitanssimista. Osana Kampin taidenäyttelyä oli mm. tämä pari, jolla diskopallo pysyi hyvin hallussa.

Toivon sinulle mitä mainiointa alkavaa viikkoa rakas lukijani ja pidä lippu korkealla. Jos mieli on maassa, niin muista, että kaikki tunteet ovat sallittuja. Yksin ei kuitenkaan kannata jäädä olotiloihinsa vellomaan. Maailma odottaa sinua ihmettelemään ja nauttimaan sen antimista. Pidäthän siis aistisi avoinna ja virittäydy parhaimpaan läsnäolemisesi voimaan.

 

-Maindo xxx

Skarppi näkkäri, on muuten ehkä maailman paras näkkäri... siis mielestäni :D, suosittelen niitäkin. Nykyisin näitä näkkäreitä saa aika monesta marketista Punnitse & säästä -liikkeiden lisäksi. Ja ananakset maistuu tällä hetkellä sluprsishyvältä, vinkvink.

Ps. Vaikka tämä ei suoranaisesti mikään ruokamainosblogi olekaan, niin on mainittava, että Skarppinäkkäri on muuten maailman paras näkkäri… siis mielestäni :D. Suosittelen niitäkin. Nykyisin näitä näkkäreitä saa aika monesta marketista Punnitse & säästä -liikkeiden lisäksi. Tuo pussi ei kauan mulla rapissut, kun se oli jo puoliksi syöty. Paljon kuitua sisältävät näkkärit sisältävät myös kohtuu hyvin proteiinia. Ja lopuksi vielä… ananakset maistuvat tällä hetkellä sluprsishyviltä, vinkvink.

 

%s Maindo Andem

Scroll To Top