Olet tässä: Etusivu / Henkinen kasvu ja itsetuntemus / Aivopesu, mielenhallinta ja traumojen parantaminen osa 1.
Aivopesu, mielenhallinta ja traumojen parantaminen osa 1.

Aivopesu, mielenhallinta ja traumojen parantaminen osa 1.

Jo muutaman vuoden ajan olen kasvavassa määrin löytänyt paljon sellaista tietoa, joka resonoi välillä hieman latentissa tilassa olevan sisäisen ohjaukseni kanssa. Minua on kiinnostanut erilaiset aiheet itseni kehittämisen lisäksi ja olen tutkinut useita salaliittoteorioita, artikkeleita aivopesusta ja mielenhallinnasta sekä lukenut, että kokeilut erilaisia metodeja traumojen parantamiseen. Se mikä tässä ajassa vallitsee ja sekoittaa kaikkea myös totuden kuulemisen ja näkemisen kykyä, on kaaos ja luottamuksen sabotoiminen disinformaatiolla ja harhaanjohdattavilla agendoilla. Totuus on se, että maailmassa on taho, joka pyrkii tuloshakuisesti estämään yksilöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia, heräämistä ja sitä kautta ihmiskunnan traumojen parantamisen. Kuulostaa varmaan ihan scifi-action leffa-aineksilta, mutta se on totta. Ja juu, luet tätä artikkelia netistä ja se saa sinut mahdollisesti epäröimää, mutta tarkoitukseni ei ole todistaa sinulle mitään vaan että löydät tästä artikkelista sen mitä kaipaat ja mahdollisesti löydät vahvistuksia asioihin, jotka ovat mieltäsi askarruttaneet otsikon aiheisiin liittyen.

Olemme keskellä merkittävää ajanjaksoa ihmiskunnan historiassa – aikaa jossa ihmiset voivat parantaa ja parantua sekä astua omaan suvereniteettiinsa.

Se miksi muutama vuosi sitten kiinnostuin tutkimaan salaliittoteorioita, johtui siitä että olin sukeltanut tietämättäni jonkinlaiseen kulttiin/ryhmittymään, josta halusin tietää lisää. Tämä kultti ja se mitä se edustaa on monella tavalla vastoin sitä mitä sisäisesti pidän totuudellisena. Kuitenkin se mikä minut sinne johti oli sisälläni palava halu ymmärtää maailmaa, tietää enemmän ja saada vastauksia sekä totuuksia. Kävi kuitenkin niin, että jo alkumetreillä tiedostin jonkin asian olevan pois paikoiltaan ja se johtui siitä, että viisas kehoni reagoi välittömästi ihmisiin ympärilläni ja myöhemmin uneni vahvistivat sen mitä kehoni yritti viestiä. Olin sukeltanut New Agen harhaanjohdattavaan maailmaan, jota kaikki mitä TV:ssä ja muissa medioissa yritettiin alitajuntaani hitsata jatkuvalla toistolla; sanoin, symbolein yms. Vaikeinta irtipääsemisessä oli se, että sieluni ja egoni oli juuri tuolloin putsauksessa ja kävin läpi suurta initaatiojaksoa, mikä teki irtipäästämisen haasteesta eräänlaisen sodan. Olin ajautunut keskelle spiritualistista kamppailua missä uusi ja vanha olivat kohtaamassa, mutta jossa kolmas – se harhaanjohdattaja oli päättänyt pistää näppinsä kehiin ja estää traumojeni parantamisen sekä oman voimani takaisinlunastamisen.

Näen ja näin jo tuolloin unia, jotka enteleivät tulevia tapahtumia. Unissani minulle kerrottiin vastavoimista ja ihmisistä, jotka eivät ole ystäviäni vaikka näyttivät siltä valvetilassa. Minua varoitettiin, mutta koska halusin uskoa hyvää ja toisaalta koska olin jo herännyt tiedostamaan tämän “pelin”, niin halusin selvittää miten pitkälle sabotaasia ja kaaosta voidaan viedä yksilöiden elämässä ja millä hinnalla. Minulle näytettiin elämäni tapahtumien kautta, miten helposti ihmisten sielut on ostettavissa ja miten helposti ihmisen mieli voidaan murtaa sekä miten ihmisen persoonallisuutta voidaan muokata palvelemaan agendaa. New Age sekä kaikki vastaavanlaiset instituutiot, jotka kertovat puolitotuuksia ja valheita ovat osana suurempaa kuviota. Olemme keskellä merkittävää ajanjaksoa ihmiskunnan historiassa – aikaa jossa ihmiset voivat parantaa ja parantua sekä astua omaan suvereniteettiinsa. Vastapeluri ei halua, että ihmiset heräävät totuudelle ja tiedostamaan alkuperäänsä ja siksi erilaisia metodeja on käytetty muuttamaan menneisyyttä (tai muistikuvaa siitä ns. Mandela efekti), muokkaamaan nykyisyyttä ja vaikuttamaan tulevaisuuteen sitä kautta. Merkittävimmät metodit näistä ovat aivopesu eli mielenhallinta ja sen välineet. Ja näitä metodeja käytetään päivittäin, jotta ihmiskunta voidaan pitää horroksessaan ja samalla kapuloita rattaisiin heittelevät myyrät voivat nauttia saamastaan vallasta tai sosiaalisesti omaa egoaan pönkittävästä asemastaan.

Olen tullut siihen lopputulokseen, että nimenomaan disinformaatio on se millä luodaan kaaosta ja se minkä avulla tällä hetkellä hallitaan.

Aivopesulla ja mielenhallinnalla tarkoitetaan pakottavien menetelmien käyttöä joko yksilön tai ryhmän uskomusten tai käyttäytymisen muuttamiseksi. Vuosisatoja ja -tuhansia sitten aivopesun metodit olivat arjessa lähtökohtaisesti ihmisen hyvinvointia parantavia mm. kurinalaisuuden, hartauden, kunniallisuuden sekä pyyteettömyyden kautta. Näistä esimerkkinä tietyt uskonnot, kultit sekä tietynlaista etikaa noudattavat ammatit. Toisin kuin ennen, nykyään aivopesun tarkoitus on saada ihmisistä itsensä ulkopuolisista asioista riippuvia, voimattomia, orjallisia sekä itseään pelkääviä oravanpyörän pyörittäjiä. Aivopesua ja mielenhallintaa käytetään siis saamaan ihmiset ottamaan itsellensä rooleja, joiden avulla maailmaa voidaan pyörittää niin että se ahne promille saa valtaa entisestään ja muut vikisevät. Syy miksi näitä rooleja voidaan antaa ihmisille, johtuu siitä että traumoja trikkeröimällä ja egoa pönkittämällä voidaan vaikuttaa yksilöiden persoonallisuuteen ja se miksi se onnistuu johtuu yksilöiden itsetuntemuksen ja mielenterveyden puutteesta sekä ihmisen luonnollisista taipumuksista. Kun emme tunne omaa emmekä esivanhempiemme historiaa emme tunne itseämme. Sotien tarkoituksena on aina ollut vallankäyttö ihmiskunnan kustannuksella, jonka avulla sen itsestään vieraantuneista jäsenistä on saatu inorgaanista systeemiä pyörittäviä orjia. Kyllä, ihmiskunta on globaalin ja tarkkaan suunnitellun järjestelmän orja.

Sodankäynti on muuttunut vuosisatojen myötä ja nykyään näkyvin ja samaan aikaan myös näkymättömin sota on psykologista. Psykologisen sodankäynnin tarkoituksena on yleisesti vaikuttaa tietyn maan väestöön sekä sen hallintaelimiin oman edun tavoittamiseksi todellisen tiedon ja/tai valheen avulla. Ja jos olemme aistit avoimina, niin saatamme huomata, että tätä on tehty niin kauan kuin muistamme. Salaliittoteorioista osa esimerkiksi ovat nimenomaan propagandaa, joka antaa harhaanjohtavaa tietoa ja samalla tavalla on myös viime aikoina julkaistujen antisalaliittoteorioiden laita. Olen tullut siihen lopputulokseen, että nimenomaan disinformaatio on se millä luodaan kaaosta ja se minkä avulla tällä hetkellä hallitaan. Milloin meille julkaistaan totuuksia ja valheita ilmastonmuutoksesta, Donald Trumpista, mustasta aukosta, vaalitulosten käpälöimisestä sekä siitä että meitä johtaa joukko salaseuran jäseniä ja että 5G ei ole vaaraksi ihmisen terveydelle.

Erään vessan seinästä bongattua. Photo by Maindo.

Niin, samaan aikaan meille suolletaan tuutintäydeltä MK-ultrattujen yksilöiden surullisia esimerkkejä ja halutaan että me seurataan heidän esimerkkejään ja tavoitellaan asioita, jotka eivät millään tavalla ole meille yksilöinä eivätkä ihmiskunnan jäseninä tarpeellisia saati edes hyväksi. Meille on luotu aivopesun avulla tarpeita, joita emme tarvitse. Ja miksi..? Siksi, koska raha ja sairaanloinen vallanhalu vallitsee. Tämän maailman tämän hetkinen valtias ei ole jumala vaan demoni. Eikä ihmiskunta tarvitse tekoälyä oivaltaakseen, mitä pitää tehdä. Maailma tarvitsee totuudellista tietoa, historian muistamista, rakkautta ja terveitä rajoja sekä oikenlaista johtamista ja terveitä toimintaympäristöjä ilman pelkoa. Maailma kaipaa johtamista, joka menee sydän eikä raha ja valta edellä.

Niin kauan kunnes oivallamme, että voimme vaikuttaa asioiden kulkuun, elämiimme ja sitä kautta myös valintoihimme, meitä tullaan aivopesemään ja meihin tullaan käyttämään erilaisia tekniikoita (psykologisia toimenpiteitä, älylaitteita, värähtelytaajuuksia yms.), joiden avulla meidän käyttäytymiseen pyritään vaikuttamaan. Nykyteknologian avulla voidaan mm. häiritä tarkoituksellisesti tai tahattomasti ihmisen aivokemioita, mutta yleisimmät mielenhallinta tekniikat ovat kognitiivisen ja käyttäytymispsykologian variaatioita. Kuitenkin perehtyessäni eri lähteisiin ja siihen materiaaliin, mitä olen katsonut ja lukenut, huomasin kolme tuttua tekniikkaa, jotka yhdistyvät kaikissa aivopesun tasoilla ja ne ovat selvästi nämä kolme kognitiivisen psykologian menetelmää:

mallioppiminen eli sosiaalinen oppiminen (on meille luonnollinen tapa oppia kasvuympäristöltämme, mutta jota myös hyväksikäytetään muun muassa viihdemaailmassa idoleitten ja palvontakulttuurin avulla)

klassinen ehdollistuminen (käytetään esim. targetoitujen yksilöiden manipuloimiseen ja ehdollistumiseen, jonka seurauksena yksilö mm. eristäytyy vahvasti turvaverkostostaan)

väline-ehdollistuminen (käytetään muun muassa julkisuuden hahmoihin ja erilaisissa kulteissa sekä hierarkisissa järjestöissä “järjestyksen” ylläpitävänä toimintamenetelmänä)

Kun oppii tuntemaan itsensä päivä päivältä paremmin helpottuu myös niin arkiset haasteet kuin psykologisen sodankäynnin torjunta.

On hyvä muistaa, että ihminen on sosiaalinen olento, jolla on tarve liittyä, tuntea ja ajatella sekä oppia ja siksi on hyvä ymmärtää, että jotkut asiat tulevat meiltä täysin luonnostaan ja esimerkiksi mallioppiminen on yksi tärkeimmistä ja luonnollisista tavoista oppia ympäristöltä ja elämään sopusoinnussa sen kanssa. Kuitenkin jos tätä luonnollista ja viatonta puolta meissä käytetään ikään kuin tarkoituksellisesti itseämme vastaan, niin se aiheuttaa elämissämme epätäsapainoa sekä vaikeuttaa myös sielujemme polkuja. Mielenhallinnan on nykyään tarkoitus aiheuttaa juuri sopivasti kaaosta sosiaalisen manipulaation sekä harhautuksen keinoin, että juurillemme; kotiin pääsy sekä sielujemme tehtävien läpikäyminen ja loppuunsaattaminen vaikeutuvat. Kuitenkin, jos tunnistaa itsessään piirteitä aivopesun jäljistä, niin voi pikkuhiljaa alkaa purkaamaan ei toivottuja “koodauksia” ja käytösmalleja.

Joitakin merkkejä aivopesusta:

-käytös – selvä massakäyttäytyminen (pakkoyhteenkuuluminen) tai vahva eristäytyminen

-minuus puuttuu ja todellinen itsetuntemus ontuu

-vahva persoonattomuus tai monipersoonallisuus, joka muuttuu sosiaalisissa tilanteista riippuen

-kasvot/toispuoleisuus (vahvasti nähtävissä silmistä, toinen silmä selvästi hieman luonnottomastikin pienempi/erilainen kuin toinen, suupielet tai suu oudon pidättäytyvä, mutta samaan aikaan suupielet voivat olla ylöspäin korostuneet, katseessa pelkoa tai tyhjyyttä)

-lähellä joku vahva hahmo, joka saattaa vaihtua mutta ohjaa yksilön toimintaa jatkuvast, tämä henkilö (the handler) on usein läheinen ja joko perheenjäsen tai ystävä tai kumppani

-tietynlaisten symbolisten merkkien käyttö (kädet, vaatteet, asennot) ja tatuoinnit

-olemuksessa jännitteitä/pelokkuus/itseohjautuminen jollakin tavalla puuttuu, vaikka olisi vahva persoona kyseessä

-narsistiset/psykopaattiset piirteet/loputon ihailluksi tulemisen ja hyväksynnän hakemisen tarve

-provokatiivisuus tai ylikiltteyssyndrooma

-negatiivisuus tai luonnoton yltiöpositiivisuus

-energiavampirismi

Huomiona, että yksittäisiä piirteitä voi olla myös yksilössä luontaisesti ja sellaisella joka ei sinällään ole targetoidusti tullut aivopesun kohteeksi. Nämä piirteet olen itse havainnut kuitenkin olevan lähes poikkeuksetta merkkeinä aivopesusta.

Miten, sitten estää sabotaasi ja tulla aivopesukestäväksi?

Parantamalla traumat ja mahdollinen addiktiokäyttäytyminen, oppimalla tuntemaan itsensä paremmin (kysymys kuuluu: kuka olet?), luomalla selkeät rajat suhteessa ympäristöön, välinpitämättömyyden lopettaminen ja mediakriittinen tiedonhankinta sekä ottamalla selvää aiheeseen liittyvistä teemoista ja puhumalla avoimesti asioista. Samalla on hyvä pitää mieli avoimena ja myös muistaa, että vaikuttamalla omiin valintoihin tietoisesti estää sabotaasin huomattavasti helpommin. Toisaalta, joskus on myös otettava askeleita tuntemattomassa ja välillä pimeässä, mutta luottamuksella pärjää pitkälle. Kun oppii tuntemaan itsensä päivä päivältä paremmin helpottuu myös niin arkiset haasteet kuin psykologisen sodankäynnin torjunta. Itsetuntemus lisää autenttisuutta ja tekee yksilöstä vahvemman. Vahva ihminen tuntee oman pimeytensä, varjopuolensa ja sudenkuoppansa ja sitä kautta vihollisensa. Silloin kun tietää mitä on vastapuolella, niin aliarviointi ja samaan aikaan pelko poistuu.

Tein aiheeseen liittyvää pohdiskelua sisältävän äänitteen, jonka julkaisin tubekanavalleni. Voit kuunnella sen täältä. Palaan vielä aiheeseen ja traumojen parantamiseen lähiviikkoina seuraavan osan myötä. Toivon sinulle rakas lukijani oikein aurinkoista viikon jatkoa – pysy vahvana!

-Maindo

%s Maindo Andem

Scroll To Top