Elämäntapa ja inspiraatio,  Henkinen kasvu ja itsetuntemus,  Mietelmät

Pannukakku

Ei heikko ole ihminen, jos hän oppii rakastamaan. Ympäristöään ymmärtämällä oppii hän vetämään terveitä rajoja.

Ei heikko ole ihminen, jos hän hyväksyy. Kuitenkin hän itse valitsee sen mihin liittyy ja yhtyy.

Ei heikko ole ihminen, jos hän puhuu totuuttaan. Mutta hänen on ymmärrettävä se mihin uskoo eikä olla sokea johdatuksessaan.

Ei heikko ole ihminen, joka pitää puoliaan. Hänen on kuitenkin tunnistettava asiat, joiden puolesta tulee toimia tai joita pitää passata.

Ei heikko ole ihminen, jos hän on erehtyväinen. Muutos tapahtuu ainoastaan oivalluksesta, että on paljon tehtävää eikä kukaan ole täydellinen.

On paljon kaikkea välillä maan ja taivaan, eikä mikään ole toista ylempänä tai alempana tai toistaan huonompana tai parempana. Ei maa koe olevansa taivaan alapuolella eikä taivas maan yläpuolella vaan ne ovat kasvotusten ja tarkastelevat sieltä omasta tyyssijastaan kaikkea sitä mikä on ilmentyäkseen näiden kahden välillä.

Vain pelko voi toimia esteenä rakkauden ja todellisen rikkauden. Ja kun omaan napaan lakkaa tuijottamasta, niin voi huomata, ettei kaikki  ei ole pelkästään mustaa tai valkeaa. Kaikki mikä loistaa ei ole valoa ja kaikki mikä on pimeää ei ole varjoa. Kaikki valkoinen ei ole puhdasta ja kaikki tumma ei ole likaa.

Muutos on pysyvä voima, niin kauan kunnes maailmankaikkeus lakkaa olemasta. Se mistä kaikki on alkanut on se mihin joskus päättyvi matka. Ja pieni voi olla ainostaan suurta silloin kun tajuaa, että myös pannukakussa on päällys, sisus ja pohja eikä mikään ole mahdotonta.

-Maindo <3

Alkuperäinen teksti löytyy osoitteesta: http://kokoelmaajatuksia.blogspot.fi