Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Asiaa seksistä
Asiaa seksistä

Asiaa seksistä

Kuten jo otsikkokin viitoittaa tietä, onneksi ei enää niin tabuiseen aiheeseen, niin haluan jakaa muutaman ajatuksen seksistä. Seksi tuo vallan ihana ja luultavasti maailman luonnollisin asia on nostettu pinnalle, eikä pelkästään iholle vaan ihmismieliin, aivojemme kolkkiin sekä asia, jota tursuaa joka tuutista. Muun muassa mediassa niin naiset kuin miehetkin keikistelevät sekä antavat nuorille “erinomaista esimerkkiä” siitä, miten hommat hoidetaan ja millainen on seksikästä (sensuellisuus ja toisinaan median luoma kuva seksikkyydestä ovat kaksi eri asiaa). Okei – I know, makuasioista ei voi kiistellä ja jokaisella on oikeus ilmaista itseään, mutta osatotuus on ainakin se, että moni ei ole oikeasti tietoinen siitä, että seksi, seksuaalienergia tuo elämän alkuvoima on asia, johon tulisi suhtautua vähintäänkin kunnioittavasti. Aktissa oli kyse tantrisesta tai millaisesta tahansa molemmat (tai useammat) osapuolet vastaanottavat toistensa energiat kirjaimellisesti. Lisäksi seksi ja seksuaallisuus on pyhää, mutta en tule saarnaamaan tästä – I promise. Lisää energioista ihan kohta, mutta ensiksi pari alustavaa pointtia.

Seksin korkein tarkoitus on yhdistää ja parantaa –

Siinä vaiheessa, kun seksistä tehtiin tabu syytä kertomatta, niin osa ihmisistä alkoivat taistelemaan niin sanotun vapauden puolesta, mikä aiheutti toisenlaisen liikkeen ja se onkin se, minkä ympärillä yleinen käsitys seksistä ja seksuaalisuudesta tällä hetkellä pyörii. Uskon, että alkuperäinen ajatus, joka on kuitenkin lopulta johtanut seksillä mässäilyyn, on ollut vapauttaa ihmiset lokereoistaan ja rajoitteistaan. Seksin tarkoitus ei ole tehdä ihmisestä objektia eikä siitä tule tehdä tavalla tai toisella ongelmaa. Lisäksi sitä ei missään nimessä tule käyttää vallan välineenä tai tunteiden turruttamiseen, koska näin se ei palvele sitä, mikä sen korkein tarkoitus on. Silti näin toimitaan ja asiaan ei tule muutosta ennen kuin ihmiset todella alkavat tajuta ja tajuntansa kautta tiedostaa, mistä on kyse. Seksin korkein tarkoitus on yhdistää ja parantaa – se on myös se, joka tekee seksistä pyhän. Selkeätä, eikö.

Kuva osoitteesta: http://www.nancydesire.com

Kuva osoitteesta: http://www.nancydesire.com

Tavalla tai toisella monille seksi ja seksuaalisuus ovat sellaisia asioita, joista häpeillään. Jotkut kokevat sen syystä tai toisesta erittäin araksi puheenaiheeksi ja olen kokenut jo pidemmän aikaa tärkeäksi kirjoittaa tämä artikkeli seksistä ja siihen liittyvistä energioista avatakseni pari näkökulmaa, mutta en ole ollut tähän aiemmin valmis. Olen tarvinut itsekin aikaa muuttaa tiedon tiedostamiseksi ja ymmärtää asioita menneisyyteni kautta ja niin omien kuin kuulemieni kokemusten kautta. Jos nyt kuitenkin  tarkastelemme seksiä biologisesta näkökulmasta, niin voimme ymmärtää, että sen lähtökohtainen tarkoitus on ollut suvun jatkaminen. Koen, että olemme paljon enemmän kuin suvunjatkajia ja toisaalta onhan eläinkunnassakin ollut havaittavissa evoluution myötä lajien sisäisiä hellyydenosoituksia. Niin, seksi on siis myös läheisyyttä ja parhaimmillaan välittämistä, hellyyttä, itsensä ilmaisemista, rakkauden osoittamista – yhdistämistä. Se voi myös olla voimaannuttavaa ja parantavaa, kun kahden ihmisen välillä on muutakin kuin lihallinen himo (kuullostipas tuo uskonnolliselta – “lihallinen himo”…) ja he ovat auki vastaanottamaan sekä antamaan.

Tieto avaa mahdollisuuden tiedostamiselle ja tiedostaminen puolestaan avaa mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteen nykyhetkessä tehtyjen valintojen kautta.

On monia syitä, miksi seksi ei toimi ja yleisin niistä taitaa olla noin kiteytetysti se, ettei ihminen ole hyväksynyt itseään ja omaa seksuaalisuuttaan syystä tai toisesta johtuen. Traumoja aiheeseen littyen saattaa olla lapsuudesta asti eikä siihen paljoa tarvita, sillä yksinkertaisesti se, että seksuaalisuudesta tehdään jollakin tavalla väärää on jo riittävä yhdenkin ongelman aiheuttajaksi. Avoimmuus ja tieto ovat valttikortteja aiheeseen kuin aiheeseen liittyen ja niin myös pystytään poistamaan turhia pelkoja sekä parantamaan haavoja. Mitä enemmän tiedät… niin no sanotaan, että tieto lisää tuskaa, mutta totuus on se, että kun tiedät, niin voit myös valita ja parhaimmillaan ihminen tekee terveitä valintoja silkasta rakkaudesta. Tieto avaa mahdollisuuden tiedostamiselle ja tiedostaminen puolestaan avaa mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteen nykyhetkessä tehtyjen valintojen kautta.

Kuva osoitteesta: http://www2.amk.fi/digma.fi/www.amk.fi/opintojaksot/0407012/1110139979874/1117507600952/1117507776700/1124191798237.html

Kuva osoitteesta: http://www2.amk.fi/digma.fi

On tärkeää, että kumppani valitaan hyvin ja että kumppani on sellainen, josta oikeasti välittää ja mielellään myös sellainen, josta pitää ihan aikuisten oikeasti ja ehkä jopa rakastaa. Nyt joku murahti – murrr… Juu, se on tärkeää ja mielestäni ensisijaisen tärkeää – rakkaus siis. Seksissä, tai siis lähinnä puhun nyt tässä yhdynnästä, kaksi ihmistä kohtaavat toisensa kaikilla mahdollisilla tasoilla: fyysisesti, henkisesti, emotionaalisesti ja hengellisesti, tiedostivatpa he sen tai ei. Seksin aikana molemmat osapuolet vastaanottavat toisensa energeettisesti  ja erityisesti, kun tulee “happy ending”, jolloin molemmat parhaimmassa tapauksessa vastaanottavat toisiltaan koko potin, joka sisältää  mm. tunteiden lisäksi myös ajatusmallit. Believe it or not.

Ihminen koostuu useammasta tasosta (useammasta ihmisyyden osasta) –

Moni, joka on pettänyt kumppaniaan saattaa äimistyneenä ihmetellä mistä se toinen oikein arvasi, että on pettänyt (useimmiten naiset aavistavat herkemmin, koska he ovat lähes poikkeuksetta tunteileen ja tuntemuksilleen avoimempia kuin miehet). Tämä johtuu siitä, että kun pettäjäosapuoli on käynyt vieraissa ja tulee saamansa “vieraan lastin” kanssa kotisatamaan, niin sekin vastaanotetaan eli myös tämä vieras ihminen siirtyy energeettisesti petetylle. Seksissä, vaikka “tunteita ei olisikaan pelissä”, on kyse muunkin kuin fyysisen kehon yhdistymisestä. Ihminen koostuu useammasta tasosta (useammasta ihmisyyden osasta), jotka voidaan karkeasti rajata neljään osaan: fyysinen keho, tunnekeho, mentaalikeho ja eetterikeho (se sielun astetta “fyysisempi” muoto). Kun kaksi ihmistä kohtaavat toisensa heidän eetterikehot yhdistyvät ensimmäisenä, sitten mentaalikeho ja ehkä fyysinen kehokin (jos jonkinlaista kosketusta on valloillaan) ja mahdollisesti myös tunnekeho (riippuen muutamasta tekijästä – toiset herättävät meissä tunteita pelkän näköaistimme kautta, joka voi johtua esim. jonkinlaisesta kaavanomaisesta ehdollistumisesta tms.). Seksin aikana kaikki nämä kehot tai ihmisyyden tasot yhdistyvät olipa tietoisia tunteita tai ei. Vaikka ihminen voi hyvinkin tietoisesti ignoorata tunteessa, ei ole kuitenkaan olemassa yhtäkään ihmistä, jolla seksi ei herätä mitään värähtelyä tunnekehossa.

Fyysinen kehomme kaipaa kosketusta ja intiimiys on yksi maailman upeimmista asioista. Intiimiys on sitä, että uskaltaa olla alaston toisen silmien alla myös vaatteet päällä ja henkisessä yhteydessä pelkäämättä menettävänsä itsensä. Seksi on parhaimmillaan rajaton ja mahtava rakkauden välittämisen ja parantamisen väline. Kahden fyysisen kehon kohtaaminen rakkauden antamisen ja vastaanottamisen tarkoituksessa on kaunis asia ja sellainen, mitä toiset pääsevät osaksi arjessaan. Toisilla on vaikeaa nauttia seksistä ja sen tuomasta intiimiydestä, koska eivät uskaltaudu antautua ja toiset taas rietastelevat, sillä kuin se olisi jokin kulutettava ja kertakäyttöinen asia. Se, mitä vastaanotamme partnerilta tai lukuisilta sellaisilta jää olemaan vähintäänkin energeettisesti yhteen tai useampaan ihmistasoomme. Eetterikeho on se, johon kaikki jäävät energeettisesti, niin pitkäksi aikaa kuin ne tavalla tai toisella sieltä saadaan putsattua.

Ihmisyyden yksi parhaimmista asioista on se, että meillä on vapaa tahto – se on jokaisen oikeus ja vastuu, mikä ilmentyy valintoja tehdessä.

Ihmiset, jotka harrastavat yhden illan juttuja tai muita hyvin lyhytjännitteisiä suhteita sekä pitävät useampaa seksipartneria yhtä aikaa ovat usein energeettisesti hieman tai siis jos totta puhutaan enemmän tai enemmän hukassa. Tämä ei johdu pelkästään mielentilasta (mentaalikehon ja sitä kautta alitajunnan tarpeesta työstää elämän tapahtumia ja kohtaamisia), vaan siitä että eetterikeho kiinnittää aina energiasäikeen kahden ihmisen välille viimeistään aktin kautta, vaikka näillä kahdella ei olisikaan mitään sen suurempaa sielullista merkitystä toisilleen. Ja mikäli tunteet leimahtavat on seurauksena multippelit energiasäikeet ja vähintään yhden lisäenergiasäikeen kiinnittyminen kahden ihmisen tunnekehojen välille. Mikäli kyseessä on sieluntasolla merkityksellinen ihminen, syntyy vahva energiasäie, jota tunteet vahvistavat edelleen. Selkeää – ehkä, jos mieli haluaa edellä mainitun ymmärtää. Toisin sanoen ja kuten jo edellä on mainittu, seksi on paljon muuta kuin mm. akti, liha, himo, fetissi, porno tai kahden esineen kohtaaminen ja vähiten asia, josta pitäisi tehdä ongelma. Mikäli ihmiset saisivat enemmän tietoa siitä, miten kaikki loppujen lopuksi on energiaa – ja muun muassa vuorovaikuttaminen on energiavaihtoa ja seksi on energiasiirtoa, saattaisivat he ymmärtää sen, että he voivat todella vaikuttaa siihen, miten he kaikkien muiden energioiden lomassa tuota vahvaa ja niin tärkeää energiaa, jota kutsutaan myös elämänvoimaksi, voidaan kanavoida tietoisesti ja terveellä tavalla.

Jokaisella on halutessaan mahdollisuus hakea tietoa asiasta kuin asiasta sekä tutkia omaa ohjautuvuuttaan elämässään. Isojen tai pienien asioiden äärellä on aina toisinaan hyvä pysähtyä miettimään elämän syvimpiä tarkoituksia ja tarkastella, mistä oman elämän palaset koostuvat. Ihmisyyden yksi parhaimmista asioista on se, että meillä on vapaa tahto – se on jokaisen oikeus ja vastuu, mikä ilmentyy valintoja tehdessä. Näin ollen voimme luovia elämästämme viimeistään aikuisiällä näköisemme ja jos teemme itsellemme kokonaisvaltaisesti energeettisesti sopivia valintoja, saatamme yllättyä ja löytää itsemme tilanteesta, jossa on todellinen “happy ending” rakkauden kera.

 

-Maindo xxx

%s Maindo Andem

Scroll To Top