Olet tässä: Etusivu / Henkinen kasvu ja itsetuntemus / Eheämmäksi -Intensiivikurssi 21.-22.10. ja 4.-5.11.2021 (Verkkototeutus) sekä viikonloppuretriitti
Eheämmäksi -Intensiivikurssi 21.-22.10. ja 4.-5.11.2021 (Verkkototeutus) sekä viikonloppuretriitti

Eheämmäksi -Intensiivikurssi 21.-22.10. ja 4.-5.11.2021 (Verkkototeutus) sekä viikonloppuretriitti

Haluatko oppia kuuntelemaan itseäsi ja omia tarpeitasi paremmin?

Tämä voimaannuttava Eheämmäksi -kurssi soveltuu itsensä kehittämisestä, henkisestä kasvusta kiinnostuneille sekä niille jotka haluavat vahvistaa sisäisen johdatuksensa seuraamista. Kurssin tarkoituksena on auttaa sinua kuulemaan itseäsi ja omia tarpeitasi sekä sisäistä johdatustasi paremmin. Kurssin avulla opit löytämään keskiösi muuttuvissa tilanteissa, vahvistamaan intuitiotasi, ymmärtämään perusenergiasi sekä kuulemaan kaikkia ihmisyyden tasojasi paremmin. Opastan sinua ymmärtämään itseäsi yhtenä pakettina ja löytämään tapoja, joilla opit erottamaan sen mikä on juuri itseäsi varten ja miten voit tuntea olosi eheämmäksi oli elämäntilanteesi mikä tahansa.

Kurssi koostuu neljästä ryhmätapaamisesta verkossa (Zoom), etätehtävistä sekä kahdesta henkilökohtaisesta puhelinkonsultaatiosta sovitulla ajalla ryhmätapaamisten jälkeen.

Verkkokurssilla käsiteltävät aihealueet ovat mm.:

-ihmisyyden perustasot
-suojaukset
-yksilön perusenergia ja sen tunnistaminen
-oman keskiön löytäminen ja oman voiman säilyttäminen muuttuvissa tilanteissa
-intuitio ja johdatuksen seuraaminen

Kurssimateriaali on osallistujien käytettävissä 12 kk tapaamisten jälkeen.

Kurssi huipentuu pe-su 26.-28.11. Lepaalla pidettävään rentouttavaan ja luovaan viikonloppuretriittiin, jonka tarkemmat yksityiskohdat varmistuvat lokakuun aikana. Retriitti sisältää ohjelman lisäksi majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ruokailut (aamupala, lounas la-su ja päivällinen pe-la) kohteessa. Kuljetus Parolasta Lepaalle voidaan myös tarvittaessa järjestää.

Retriitin aikana Eheämmäksi -kurssin aihealueita työstetään käytännössä. Lisäksi pääset harjoittamaan luovuuttasi erilaisten luovien pajojen muodossa sekä hiljentymään meditaation ja joogan avulla eri ihmisyyden tasojesi tarpeille. Huomioithan, että retriitti sisältää myös ulkoilua säästä huolimatta.

Tarkemman kurssiaikataulun ja ohjeistuksen lähetän kaikille osallistujille torstaina 14.10. Kurssille otetaan enintään 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus halutessasi osallistua kevään 2022 aikana järjestettävään Oman potentiaalin valjastaminen –koulutukseen, jonka ohjaa sinua kohti sieluntehtävääsi ja löytämään takaisin sielusi viitoittamalle polulle, vaikka välillä eksyisitkin.

Kurssin hinta sisältäen retriitin on 795 euroa ja ilman retriittiä 380 euroa (hinnat sisältävät alv 24%) ja maksun voi suorittaa myös kahdessa tai sovittaessa useammassa erässä. Ilmoittautumisen voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maindo@maindo.fi. Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 15.10. mennessä. Lisätietoja kurssista ja maksuista voit tiedustella numerosta +358 46 942 7519.

Lämmöllä,
Maindo

%s Maindo Andem

Scroll To Top