Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Eheämmäksi -intensiivikurssi 22.11.2019 alkaen (verkkototeutus)
Eheämmäksi -intensiivikurssi 22.11.2019 alkaen (verkkototeutus)

Eheämmäksi -intensiivikurssi 22.11.2019 alkaen (verkkototeutus)

Haluatko oppia kuuntelemaan itseäsi ja omia tarpeitasi paremmin?

Tämä voimaannuttava Eheämmäksi -kurssi soveltuu itsensä kehittämisestä, henkisestä kasvusta kiinnostuneille sekä niille jotka haluavat vahvistaa sisäisen johdatuksensa seuraamista. Kurssin tarkoituksena on auttaa sinua kuulemaan itseäsi ja omia tarpeitasi sekä sisäistä johdatustasi paremmin. Kurssin avulla opit siis löytämään keskiösi muuttuvissa tilanteissa, vahvistamaan intuitiotasi, ymmärtämään perusenergiasi sekä kuulemaan kaikkia ihmisyyden tasojasi paremmin. Opastan sinua ymmärtämään itseäsi yhtenä pakettina ja löytämään tapoja, joilla opit erottamaan sen mikä on juuri itseäsi varten ja miten voit tuntea olosi eheämmäksi oli elämäntilanteesi mikä tahansa.

Kurssi koostuu neljästä koko ryhmän verkkotapaamisesta, etätehtävistä sekä kahdesta henkilökohtaisesta puhelinkonsultaatiosta.

Kurssi huipentuu tammikuussa Lepaalla pidettävään rentouttavaan ja luovaan viikonloppuretriittiin, jonka tarkempi ajankohta sekä yksityiskohdat varmistuvat joulukuun aikana. Retriitti sisältää ohjelman lisäksi majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ruokailut (aamupala, lounas ja illallinen) kohteessa. Kuljetus Lepaalle voidaan myös tarvittaessa järjestää.

Verkkokurssilla käsiteltävät aihealueet ovat mm.:

-ihmisyyden perustasot
-suojaukset
-yksilön perusenergia ja sen tunnistaminen
-oman keskiön löytäminen
-intuitio ja johdatuksen seuraaminen

Kurssimateriaali on osallistujien käytettävissä määrätyn ajan myös tapaamisten jälkeen.

Retriitin aikana aihealueita työstetään käytännössä. Lisäksi pääset harjoittamaan luovuuttasi erilaisten luovien pajojen muodossa sekä hiljentymään meditaation ja joogan avulla eri ihmisyyden tasojesi tarpeille. Huomioithan, että retriitti sisältää myös ulkoilua säästä huolimatta.

Tarkemman kurssiaikataulun ja ohjeistuksen lähetän kaikille osallistujille torstaina 21.11. Kurssille otetaan max. 20 osallistujaa. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus halutessasi osallistua kevään 2020 aikana järjestettävään Oman potentiaalin valjastaminen – koulutusryhmään.

Kurssin hinta sisältäen retriitin on 590 euroa ja ilman retriittiä 250 euroa (hinnat sisältävät alv 24%) ja maksun voi suorittaa myös 2 tai sovittaessa useammassa erässä. Ilmoittautumisen voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maindo@maindo.fi. Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 20.11. mennessä. Lisätietoja kurssista ja maksuista voit tiedustella numerosta +358 45 250 4888.

Lämmöllä,
Maindo

%s Maindo Andem

Scroll To Top