Olet tässä: Etusivu / Henkinen kasvu ja itsetuntemus / Eheämmäksi -intensiivikurssi Helsingissä la 30.3.2019 (Peruuntunut)
Eheämmäksi -intensiivikurssi Helsingissä la 30.3.2019 (Peruuntunut)

Eheämmäksi -intensiivikurssi Helsingissä la 30.3.2019 (Peruuntunut)

Haluatko oppia kuuntelemaan itseäsi ja omia tarpeitasi paremmin?

Tämä voimaannuttava Eheämmäksi -kurssi soveltuu itsensä kehittämisestä, henkisestä kasvusta kiinnostuneille sekä niille jotka haluavat vahvistaa sisäisen johdatuksensa seuraamista. Kurssin tarkoituksena on auttaa sinua kuulemaan itseäsi ja omia tarpeitasi sekä sisäistä johdatustasi paremmin. Kurssin avulla opit siis löytämään keskiösi muuttuvissa tilanteissa, vahvistamaan intuitiotasi, ymmärtämään perusenergiasi sekä kuulemaan kaikkia ihmisyyden tasojasi paremmin. Opastan sinua ymmärtämään itseäsi yhtenä pakettina ja löytämään tapoja, joilla opit erottamaan sen mikä on itseäsi varten ja miten voit tuntea olosi eheämmäksi oli elämäntilanteesi mikä tahansa.

Kurssi koostuu kahdesta ryhmätapaamisesta, etätehtävistä sekä kahdesta henkilökohtaisesta puhelinkonsultaatiosta. Toisen, toukokuussa pidettävän, ryhmätapaamisen ajankohta sovitaan ensimmäisen kurssipäivän yhteydessä.

Kurssilla käsiteltävät aihealueet ovat mm.:

-ihmisyyden perustasot
-suojaukset
-yksilön perusenergia ja sen tunnistaminen
-oman keskiön löytäminen
-intuitio ja johdatuksen seuraaminen

Tarkemman kurssiaikataulun ja sisällön lähetän kaikille osallistujille perjantaina 29.3. Kurssille otetaan max. 10 osallistujaa. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus halutessasi osallistua myöhemmin järjestettävään Oman potentiaalin valjastaminen – koulutusryhmään.

Eheämmäksi -kurssin ensimmäinen ryhmätapaaminen järjestetään lauantaina 30.3. klo. 10-16 Kasarminkatu 2:ssa sijaitsevassa Era Nova -kirjakaupan tiloissa. Kurssin hinta on 250 euroa (sis. alv 24%) ja maksun voi suorittaa myös kahdessa erässä. Ilmoittautumisen voit tehdä tämän lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maindo@maindo.fi. Sitovat ilmoittautumiset 28.3. mennessä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista tätä linkkiä klikkaamalla.

 

Lämmöllä,

Maindo

 

Ps. Päivitys 28.3.2019/ Tapahtuma on peruutettu henkilökohtaisten esteiden vuoksi. Pahoitteluni ja myöhemmin keväällä sitten otetaan uusiksi. Voikaa hyvin <3!

%s Maindo Andem

Scroll To Top