Olet tässä: Etusivu / Henkinen kasvu ja itsetuntemus / Eheämmäksi / Eheämmäksi mentorointipalvelut saatavilla 1.2.2022 alkaen
Eheämmäksi mentorointipalvelut saatavilla 1.2.2022 alkaen

Eheämmäksi mentorointipalvelut saatavilla 1.2.2022 alkaen

Aiemmin mainitsemani Eheämmäksi mentorointipalvelut ovat saatavilla 1.2.2022 alkaen. Palveluiden tarkoituksena on

 • ohjata sinua kohti tavoitteitasi ja unelmiasi
 • toimia tukenasi muutoksessa
 • lisätä itsetuntemustasi
 • eheyttää voimavarojasi
 • parantaa selviytymiskykyäsi, kun elämä haastaa vaikka ihan arkisissakin asioissa

Palveluita on kolmelle eripituiselle jaksolle, jotka kukin sopivat hieman erilaisiin elämäntilanteisiin tarpeistasi ja valmiuksistasi riippuen. Jokaiseen palveluun sisältyy Eheämmäksi arkimuistio, jota valitsemasi palvelun pituudesta huolimatta hyödynnetään. Mentoroinnin alussa teemme puhelimitse alkukartoituksen, jonka aikana käymme läpi elämäntilannettasi ja lähitulevaisuuden tavoitteesi.

Eheämmäksi arkimuistion sisältämien itsetuntemusharjoitusten lisäksi saat muutamia vinkkejä ja tehtäviä, joiden avulla pystyt:

 • parantamaan mm. omaa voimaasi
 • vetämään terveämpiä rajoja
 • saavuttamaan tavoitteesi
 • seuraamaan intuitiotasi paremmin
 • kanavoimaan luomiskykyäsi
 • saamaan elämästäsi enemmän näköisesi
 • jaksamaan paremmin elämän haastaessa sinua kasvamaan.

Eheämmäksi pomppu on yhden kuukauden mentorointipalvelu, joka sopii lyhytaikaisen tuen tarpeeseen ja itseohjautuvalle henkilölle. Palvelu sisältää edellä mainittujen asioiden lisäksi kaksi 45 min pituista mentorointitapaamista (puhelimitse/videopuhelimitse/kasvotusten). Eheämmäksi pompun hinta on 189 euroa (sis. alv 24 %).

Eheämmäksi tavoite sopii esimerkiksi elämäntapamuutoksen (kuten tupakoinnin lopettaminen ja laihduttaminen) tai lyhytaikaisen elämänkriisitilanteen (kuten esimerkiksi muutto tai työpaikkavaihdoksen) tueksi. Tämä kolmen kuukauden mentorointipalvelu sisältää aiemmin mainittujen asioiden lisäksi kuusi 45 min pituista mentorointitapaamista (puhelimitse/videopuhelimitse/kasvotusten). Palvelun hinta on 485 euroa (sis. alv 24 %).

Eheämmäksi unelmat -mentorointipalvelun avulla saat tukea hieman enemmän aikaa vaativien tavoitteiden saavuttamiseen, isompien elämänmuutoksien tai kriisitilanteiden sattuessa. Palvelu sopii myös yksilölle, joka kaipaa samanaikaisesti useamman elämän osa-alueen uudistamista tai joka tavoittelee pidempiaikaista, mutta parin vuoden sisällä toteutettavaa unelmaansa. Eheämmäksi unelmat -palvelu sisältää aiemmin mainittujen asioiden lisäksi 12 mentorointitapaamista (puhelimitse/videopuhelimitse/kasvotusten), joiden yksittäinen kesto on 45 min. Tämän palvelun hinta on 780 euroa (sis. alv 24%).

Kaikki palvelut sopivat myös nuorelle aikuiselle, joka kaipaa tukea itsenäistymisen kynnyksellä. Lisäksi Eheämmäksi tavoite ja unelmat -palvelut sopivat molemmat myös uudelle yrittäjälle sekä uusien liikeideoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kaikille palveluille on tarjolla 2-6 kuukauden osamaksumahdollisuus.

Tiedustelut ja yhteydenotot säköpostitse info.youngii@gmail.com. Oikeudet palveluiden muutoksiin pidätetään.

-Maindo

%s Maindo Andem

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top