Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Hieman erilaisen työpäivän antimia
Hieman erilaisen työpäivän antimia

Hieman erilaisen työpäivän antimia

Clothes & styling @namedclothing, photos @ellipullinenph and MUAH @rudneva.beauty

Taustalla soi lofimusiikki ja kuvaajamme Elli testaa valotusta. Laura ja Saara käyvät läpi vaaterekin ihania luomuksia ja pohtivat, mitä seuraavaksi kuvattaisiin. Nadja sivelee meikkivoidetta Netan kasvoille samalla, kun he rupattelevat. Seuraan ympärilläni olevia ihmisiä samalla, kun koitan rauhoittaa hieman jännittynyttä kehoani. Vatsassani lepattelee pari perhosta ja vaikka väsyttää pitkän työviikon aherrukset tuhottomasti, olen muutaman syvän hengenvedon jälkeen rennompi ja kohtuun skarppina.

…oli mainiota välillä päästä jonkun muun stailattavaksi ja olla kanvaasina…

Ajattelen itsekseni, etten juuri nyt keksi parempaa tapaa sinetöidä elämäni uuden kymmenyksen vastaanottamista… Tai no ehkä karaokeilta kavereiden kanssa Koivuniemen Aikuista naista repeatilla laulaen saattaisi olla osuva nelikymppiselle. Hymyilen ajatuksilleni, sillä olen kovin onnellinen kaikesta jo kokemastani ja siitä, miten tieni toi minut kameran eteen ikuistamaan juuri kyseistä hetkeä.

Clothes & styling @namedclothing, photos @ellipullinenph and MUAH @rudneva.beauty

Ikkunat, puupöly ja musta-keltaiset suojavarusteet olivat vaihtuneet hetkeksi mm. puuteriin, huulipunaan ja ihaniin vaatetusalan luomuksiin, joita oli ilo kantaa yllä. Muutenkin oli mainiota välillä päästä jonkun muun stailattavaksi ja olla kanvaasina ihanaisten luovuudelle. Named Clothingin kuvaukset olivat siis varsin tervetullutta vaihtelua tavanomaiseen työpäivään. Ja vaikka toisinaan olen kokenut eläneeni jo tuhat vuotta yhdessä elämässä ja paljon vastaanottanut, uusia iloisia kokemuksia mahtuu aina matkareppuun kasvattavien haasteiden vastapainoksi.

Tuona päivänä stylisti ja parantaja muuttui itse kanvaasiksi ja sai hieman eheytyä ihanien naisten voimin.

Vuodenvaihde ja talvikausi olivat itselleni melko raskaita monella tavalla. Ja vaikka päivä oli pitkä ja vaati työnsä, oli upeaa pistäytyä toisenlaisessa maailmassa ja sellaisessa, joka vielä muutama vuosi sitten oli varsin tuttu. Kuvauspäivä oli voimaannuttava ja koen, että jonkinlainen ympäyrä sulkeutui samalla. Tuona päivänä stylisti ja parantaja muuttui itse kanvaasiksi ja sai hieman eheytyä ihanien naisten voimin.

Clothes & styling @namedclothing, photos @ellipullinenph and MUAH @rudneva.beauty

Vaatteiden kaavat ja lisää kuvia taanoisesta työpäivästä sekä Laura ja Saara Huhdan aiemmasta tuotannosta mission kera löydät Namedin instasta @namedclothing ja verkkosivuilta www.namedclothing.com. Kuvaaja Elli Pulliaisen ikuistuksia voit ihastella instasta @ellipullinenph ja meikkitaiteilijan Natatja Rudnevan luomuksia puolestaan hänen profiilistaan @rudneva.beauty.

-Maindo

%s Maindo Andem

Scroll To Top