Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Ilmoittautuminen voimaannuttavan stailauksen kursseille on alkanut
Ilmoittautuminen voimaannuttavan stailauksen kursseille on alkanut

Ilmoittautuminen voimaannuttavan stailauksen kursseille on alkanut

Syksyllä sain mahdollisuuden opettaa voimaannuttavaa stailausta Helsingin Aikuisopistossa ja positiivisten sekä rakentavien palautteiden myötä koulutan tulevana keväänä kahden kurssin muodossa konseptiani. Toinen kursseista on perus- ja toinen jatkokurssi ja ryhmät ovat syksyn ryhmää pienempiä, jotta voin taata kaikille henkilökohtaisempaa ohjausta.

Ilmoittautuminen ensi lukukaudelle on alkanut jo Helaossa, mutta paikkoja on vielä vapaana. Mikäli mielit mukaan niin kannattaa ilmoittautua jo nyt varmistaaksesi osallistumisesi. Voimaannuttavan stailauksen kurssit löydät osoitteesta: www.helao.fi. Olet rakas lukija lämpimästi tervetullut vaikka molemmille kursseille 😉 <3! Tutustu samalla myös muihin kursseihin – tarjolla on vaikka mitä mukavaa vanhaa ja uutta opiskeltavaa.

-Maindo*

Ps. Olen myös järjestämässä yhtä voimaannuttavan stailauksen jatkokurssia pienryhmä toteutuksella tammikuussa 2016.  Ryhmään mahtuu vielä 3 osallistujaa. Kiinnostuitko? Otathan minuun silloin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maindo@maindo.fi.

%s Maindo Andem

Scroll To Top