Olet tässä: Etusivu / Henkinen kasvu ja itsetuntemus / Elämä opettaa / Just nyt viesti: sisäisellä työllä suuri vaikutus kollektiivisesti
Just nyt viesti: sisäisellä työllä suuri vaikutus kollektiivisesti

Just nyt viesti: sisäisellä työllä suuri vaikutus kollektiivisesti

Hei te kaikki rohkeat ja tiedostavat,

haluan muistuttaa, että tärkein työ on tässä ajassa jokaisen yksilön elämän tasapainottamisessa ja tietoisuuden integroimisessa, jota tapahtuu nyt suurella tykityksellä. Kollektiivin ego on vielä valitettavasti suuntaamassa kohti keinovaloa. On vielä paljon muuttuvia ja puuttuvia palasia sekä asioita pimennossa.

Se mikä on selvää niin perusoikeuksia on tallottu ja meidän maan johtajat (paria lukuunottamatta) ovat paitsi vaarantaneet maamme tulevaisuuden, kansalaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja perusturvan, monen yksilön ja yrityksen tulonlähteen. On myös täysin ymmärrettävää, ettei kaikilla ole voimavaroja liittyä isompiin ryhmittymiin tai ottaa osaa oikeustaistoon enkä koe että se on viisasta vielä, sillä prosesseja on paljon juuri nyt tietoisuuden noustessa. Rajat ja terveet sellaiset kollektiivitasolla vedetäänkin ensin oman elämän suhteen ja sitten muualle. Viisasta on siis ensin laittaa omat arjen asiat kondikseen, ettei yhden kriisin päälle tule useampia elämänkriisejä.

Kun arki rullaa, niin on paremmin voimia taistella myös muillakin tasoilla. Tää jokseenkin näkyvä taisto ei ole se ainoa – 4 D:ssä on samaa. Käymme valtavaa psykologista ja spiritualistista sotaa parhaillaan. Ja vaikka meitä tuetaan lähteestä käsin, niin targetointia on paljon ja sitä kohdistetaan tiettyihin sielunryhmittymiin sekä yksilöihin, koska kollektiivista horrosta vahvistetaan pelon avulla. Pelko on spiritualistinen ase ja helppo triggeri monelle erityisesti, jos on aivopeseytynyt vakavasti.

Jokainen voi kuitenkin viedä taistoaan eteenpäin kieltäytymällä esim. maskista. Tämä on jo todella iso ele ja psykologisesti viestii pahimpaan aivopesuun joutuneille sekä elämää ja oikeuksia rajoittaville tahoille jotain hyvin olennaista. Elämme ei ole myynnissä eikä oikeutemme – ei maalliset eikä henkiset.

Huomatkaa myös, että vastakkainasettelu usein syntyy mielipidetilanteissa ja saattaa aiheuttaa takapakkia yksilön elämässä, sillä osa valitettavasti projisoi vielä omia prosesseja muihin. Näin ollen sen sijaan, että jatkuvasti toitottaa mielipiteitään, on parempi toimia vaikka ihan pienin askelein ja pitämällä oikeuksista kiinni arjentilanteissa ja systemaattisesti. Toistossa näyttää olevan voimaa – ainakin jos katsoo miten media on onnistunut välittämään valheita. Jospa totuuden tie on näkyvissä ja käytännöllisissä, mutta toisinaan hiljaisissa toistuvissa arkisissa teoissa? Kyllä vähintäänkin; ainakin näin olen oman elämäni kautta todennut.

On myös hyvä muistaa, että osa ihmisistä kokee tällä hetkellä voimakkaita post-traumaattisia oireita kaiken sen lisäksi mitä heräämisen eri vaiheisiin kuuluu. Juuri siksi ja jos vaan mahdollista, pyrkikää elämään, niin kuin ennen koko bullshittiagendaa. Pitäkää myös huolta siitä, että harjoitatte itsellenne tourneekestävyyttä – tarkoittaen että just nyt on hyvä hetki hoitaa pois päiväjärjestyksestä kaikki se mikä seisoo itsensä ja rakkauden välissä (kuten addiktiot ja muu oman elämän vastuunoton pakoilu ja traumat). Ja jos et yksin jaksa, niin pyydä apua tarvittaessa. Ei tarvitse yksin elämän asfallirupia hoitaa. Ja vaikka se sisu hieno asia, niin ensin happinaamari itselle ja sitten muille, eiks niin.

Sanomaa vuosisadan suurimmasta huijauksesta tulee ehdottomasti viedä eteenpäin ja kukin omalla tavallaan. Ja kun aika on viedä asioita yhdessä eteenpäin, niin se tehdään. Juuri nyt on kuitenkin hyvä muistaa se ettei hän, joka on aivopesty herää ymmärtämään koko huijausta keskellä suurta kriisiä, sillä maailmankuvan rappeutuminen tulee olemaan liikaa monelle vielä… ainakin hetken. Annetaan siis armoa itselle ja muille. Jokaisella on oikeus myös maailmankuvaansa. Jokainen etsii tietoa, kun on valmis näkemään totuuden ja siksi tietoa on hyvä kerätä ja säilyttää myös netin ulkopuolella.

Ja vielä tähän loppuun…

Pidetään jokainen omista ja rakkaiden perustarpeista huolta. Muistetaan, että juuret ja riittävän hyvä maaperä on jokaisella puulle elintärkeää. Ei se latvus aurinkoon kohoa, jos ei perusta ole kunnossa. Ja se, joka toistaa syklejä ja jonka perustukset ei ole riittävän tasapainossa, keskittyy nyt omaan itseensä. Sisäinen työ on se tärkein työmaa tässä ihmisyyden tasossa osana sieluntehtävää. Sieluntehtävän suurempi kokonaisuus avautuu, kun seisoo jalat tukevasti maankamaralla. Kollektiivinen parantuminen, parantaminen, tietoisuuden nousu ja rakkaudelle avautuminen tapahtuu ensin yksilötasolla. Näin on myös oikeuden laita, sillä se on rakkaudessa.

Valitaanko rakkaus? Minä ainakin.  Voimaa jaksaa, rohkeutta seisoa tukevasti maan pinnalla oman elämän edessä ja rakkautta – sitä ehtaa antaen ja vastaanottaen!

-Maindo

%s Maindo Andem

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top