Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Kiitollisuuslista vuodelle 2013 ja toivelista tulevalle
Kiitollisuuslista vuodelle 2013 ja toivelista tulevalle

Kiitollisuuslista vuodelle 2013 ja toivelista tulevalle

Minulla on ollut nyt muutaman vuoden aikana tapana tehdä toivelista jokaiselle vuodelle. Yleensä kirjoitan toiveeni päiväkirjaani tai irtopaperille, jonka säilytän hyvässä tallessa. Vuoden mittaan tarkistan ja päivitän toiveitani ajankohtaisemmiksi. Lopulta, kun lähes 365 päivää on kulunut käyn läpi kohta kohdalta saavutukseni, minkä jälkeen laadin kiitollisuuslistan kaikista asioista, joista olen kiitollinen menneen vuoden osalta.

On hassua todeta, että niin kuin jokaisena aiempana vuotena myös tänäkin vuonna olen onnistunut täyttämään suurimman osan toiveistani. Muutama päivä on vielä jäljellä ja pari kohtaa toivelistastani on vielä täyttymättä. Ja, jos jokin asia on tarkoitettu, niin se tapahtuu – mikään ole mahdotonta. Kiitollisuuslistani voidaan kiteyttää menneen vuoden osalta seuraavaalla tavalla: Olen kiitollinen siitä, että olen siunattu <3.

Cynthia C Denton - Life is Beautiful

Vuosi 2013 on päättymäisillään ja on aika muistella menneen vuoden tapahtumia. Missä asioissa sinä koet onnistuneesi? Mitä on jäänyt vielä saavuttamatta? Mistä olet kiitollinen vuoden 2013 osalta? Mitä toivot tulevalle vuodelle 2014?

images

images (7)

 

Hurmaavaa viikonloppua rakas lukija – aim high!

images (16)

Tämän kuvan voit bongata vaikka seinällesi täältä: www.forwallpaper.com

-Maindo xxx

%s Maindo Andem

Scroll To Top