Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Kohti kevättä iltama 20.3. (HUOM! Siirtyy huhti-toukokuulle)
Kohti kevättä iltama 20.3. (HUOM! Siirtyy huhti-toukokuulle)

Kohti kevättä iltama 20.3. (HUOM! Siirtyy huhti-toukokuulle)

Olet sydämellisesti tervetullut viettämään iltaa Lepaan kartanolle perjantaina 20.3. klo. 16.30 alkaen. Ohjelmassa ihastuttavien Perfect Home sekä Young Living tuote-esittelyt, luova Kauden kukista kimppu -workshop sekä hemmotteleva syvärentoutus. Tarjolla pientä naposteltavaa ja alkoholittomia virvokkeita.

Klo. 16.30 Starttaamme Kohti kevättä iltaman Kartanon aulassa ihastuttaviin Perfect Home sisustustuotteisiin sekä Young Living hellivien eteeristen öljyjen saloihin tutustumalla Hilkka Peltoharjun ja Hanna Porthénin opastuksella. Esittelytilaisuus on maksuton. Lisätietoja tuotteista saat alla olevista linkeistä.

Klo. 18 Jatkamme pienen tauon jälkeen Kartanon vihreässä salissa iltaa floristi Anniina Mäkelän opastuksella Kauden kukista kimppu -workshopissa, jossa loihditaan mm. tulppaaneista ja vahakukista kimppuja. Workshopin hinta on 45 euroa (alv. 24%) ja se sisältää opetuksen lisäksi materiaalit.

Anniinan ja hänen kollegansa ihastuttavaan kukkakauppaan pääset tutustumaan osoitteesta https://www.facebook.com/valtakadunkukka.fi/.

Klo. 20.30 Päätämme illan laulaja ja seasonal yoga -opettaja Hanna Porthénin johdatuksella musiikilla hemmottelevaan syvärentoutustuntiin, jossa äänen, rumpujen ja äänikulhojen avulla pääsemme virittäytymään kehomme tarpeiden kuuntelemiseen ja hiljentämään menneen viikon arkiset mielenmyrskyt sekä vapautumaan arjen kiireestä. Rentoutuksen hinta on 20 euroa (alv. 24 %). Rentoutusta varten kannattaa pukea vaatteet, joissa on mukava olla.

Voit osallistua yhteen tai useampaan ohjelmaan illasta oman mielesi mukaisesti. Ilmoittautuminen tapahtuu soittamalla tai lähettämällä viestiä minulle numeroon 046 942 7519 (myös WhatsApp) tai sähköpostitse soitteeseen maindo@maindo.fi. Ilmoita viestissä nimesi lisäksi, sähköpostiosoitteesi ja kerro mihin illan osaan tai osiin osallistut ja maksatko laskulla vai paikan päällä (Mobilepay/käteinen). Sitovat ilmoittautumiset maanantaihin 16.3. mennessä.

Vastaan myös mielelläni mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin Kohti kevättä -iltamaan koskien. Lepaan kartanolta on majoituksen lisäksi myös mahdollisuus tilata illallinen esim. klo. 18 alkaen (min. 10 hlö). Kartanon palveluista saat lisätietoja Maarit ja Juha Junnolalta osoitteesta https://lepaankartano.fi ja numerosta 044 241 6424.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista täältä.

Lämmöllä,
Maindo & Co.

%s Maindo Andem

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top