Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Kohti unelmia osa III: Kuru Yoga Levi
Kohti unelmia osa III: Kuru Yoga Levi

Kohti unelmia osa III: Kuru Yoga Levi

Kävimme Levin kauden avajaisissa viime vuoden puolella ihmettelemässä vuosien saatossa pieneksi kaupungiksi muuttuneen kylän tunnelmaa. Kauden avajaisten yhteydessä avattiin myös maailman pohjoisin Kuru Yoga -niminen hot joogastudio Hullun Poron yhteyteen.

Photo @ Maindo

Photo @ Maindo

Pääsimme joogastudion vieraina kokeilemaan ensi kertaa ystäväni kanssa hot joogan lämmittävää ja aineenvaihduuntaa lisävää vaikutusta. Saavuimme tunnelmaiseen Kuru Yogan tilaan paukkupakkasten keskeltä, missä meidät vastaanottivat lämpimästi omistajat Mikko, Susanna ja Anne, jotka olivat esittelytunnilla mukana joogaamassa. Meidän lisäksi tunnilla oli muutama Leviläinen sekä avajaisissa esintynyt Olavi Uusivirta bändeineen. Kuru Yogan vakiohjaaja Ida veti mukavan ja kevyen tunnin, joka ihanasti lämmitti aiemmin pakkasen vaikutuksessa hieman kohmeessa ollutta kehoa. Mieleni oli ihanan tyyni tunnin jälkeen ja kultahippuja sisältänyt juhlamalja sai mielen entisestäänkin hilpeäksi tai sitten se oli sillä hetkellä Kuru Yogassa vallinnut  iloinen tunnelma.

Photo from lumipallo.fi

Photo from lumipallo.fi

Kuru Yogan liikeidea lähti omistajien joogaharrastuksesta, josta muodoistui kaikille kolmelle elämäntapa kiireisten työpäivien rinnalle. Eräänä päivänä haavesta perustaa oma joogastudio tulikin totta. Kovan luokan tutkijoista ja yritysmaailman asiantuntijoista koostuva kolmikko muodostaa hyvän tiimin, sillä jokainen tietävät henkilökohtaisesti, miten paljon jooga voi avata kehoa, avartaa mieltä ja lisätä hyvinvointia.

Photo by Maindo

Photo by Maindo

Photo from kuruyoga.fi

Photo from kuruyoga.fi

Photo by Maindo

Photo by Maindo

Hot jooga Lapin maisemineen tuli vahvemmin ideasta todeksi, kun Hullu Poro astui kuvioihin. Ja mikä sen mahtavampi kokemus kuin se, että jylhän maiseman keskeltä, oli sitten kyseessä mikä vuoden aika tahansa, suuntaa itsensä lähes ruotsalaisen saunan lämpöiseen tilaan, jossa saa kehonsa viritettyä jumeistaan eri asanoiden avulla sekä rauhoitettua mielensä vastaanottavaisemmaksi omalle johdatukselleen. Mikäli kesän jälkeen ja uuden kauden alkaessa matkasi taittuu pohjoista kohti suosittelen lämpimästi vähintäänkin kokeilemaan Kuru Yogan kehoa lämmittävää ja mieltä rauhoittavaa hot jooga tuntia.

Photo from kuruyoga.fi

Photo from kuruyoga.fi

Kuru Yoga järjestää myös yhteistyössä eri tahojen kanssa mm. erilaisia koulutuksia ja valmennuksia Lapissa. Heinäkuun lopussa on halukkaiden mahdollisuus päästä nauttimaan Kuru Yogan järjestämästä retriitinomaisesta Mielen ja kehon matkasta Levin ihastuttavassa miljöössä.

Anna hetki aikaa itsellesi ja sisäisen maailmasi tuomiselle tietoisuutesi tasolle. -Kuru Yoga

-Maindo xxx

%s Maindo Andem

Scroll To Top