Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Kolme leipää ja kaksi kalaa – oman potentiaalin valjastaminen eväistä riippumatta
Kolme leipää ja kaksi kalaa – oman potentiaalin valjastaminen eväistä riippumatta

Kolme leipää ja kaksi kalaa – oman potentiaalin valjastaminen eväistä riippumatta

Nyt kun ilmassa leijuvat energiat mahdollistavat muutosluontoisesti usean eri ihmisyyden tason puhdistumisen, koen tarpeelliseksi jakaa muutama ajatus yksilöllisen potentiaalin valjastamisesta. Sisäistin tällä viikolla aiemmin sen tiedon, että tämä aika todella näyttää meille paitsi ne osa-alueet, jotka meidän pitäisi elämässämme muuttaa, myös sen missä asioissa olemme oman elämämme uhreja sekä mielemme vankilassa. Erilaiset ongelmat kumuloituvat positiivisiksi ja muodostavat käänteentekeviä vaikutuksia ihmiselämässä silloin, kun ymmärrämme, ettemme ole ongelmamme. Voimme vaikuttaa erilaisiin haasteisiin, jos näin haluamme. Se kuitenkin vaatii sen, että tiedostamme, että emme ole ongelmamme.

Elämäsi alkemian alku ja juuri piilee siinä, että pystyt olosuhteistasi huolimatta ylittämään tai läpikäymään elämässäsi läsnä olevat haasteet –

Tällä hetkellä meillä on putsauksessa hyvin monisyisiä aspekteja itsestämme. Olemme tuotos mm. maallisen sukumme genetiikka, kasvatusympäristöämme ja yhteiskuntaamme sekä sieluperimäämme. Jos ajattelemme nyt karrikoiden, että vanhempiemme eväät näkyvät meissä ja ne eväät, jotka olemme saaneet vanhemmiltamme voivat olla vaikka kolme leipää ja kaksi kalaa, niin voimme päättää olemmeko se kolme leipää ja kaksi kalaa vai monistammeko siitä enemmän ruokkiaksemme tulevaisuutta alkuperäistä paremmin. Mikä tarkoittaa sitä, ettemme ajattele, että tässä on nyt pelkästään 3 leipää ja 2 kalaa vaan mahdollisuus, jolla voimme ruokkia itseämme ja tulevaisuuttamme. Elämäsi alkemian alku ja juuri piilee siinä, että pystyt olosuhteistasi huolimatta ylittämään tai läpikäymään elämässäsi läsnä olevat haasteet, koska tiedostat, että sinulla on mahdollisuus siihen. Et siis ole pelkästään elämäntilanteesi tai se mitä käyt läpi. Olet paljon muutakin.

Photo from venturebeat.com

Photo from venturebeat.com

Suurin haaste tässä ajassa on kuitenkin se, että olemme niin aivopestyjä egojemme osalta kuvittelemaan, että olemme joko voittamattomia tai kuvittelemaan, että olemme kykenemättömiä ja riippuvaisia kaikesta itsemme ulkopuolella olevasta. Totuus piilee tasapainossa. Kun ylitämme egomme (joka kieltäytyy vastuunotosta ja saa aikaan meissä sen, että ajattelemme, ettemme ole vastuussa valinnoistamme tai ettemme pysty vaikuttamaan asioihin elämässämme), saavutamme tasapainon. Egon vuoropuhelu saa yksilön uskomaan, ettei asioihin voi vaikuttaa tai kieltää kohtaamasta totuutta. Ja totuus, joka piilee siinä, kun ylitämme oman egoistisen itsemme on, että ymmärrämme sen, että on olosuhteita, jotka tapahtuvat ilman sitä, että olemme ne valinneet tapahtuvaksi ja ymmärrämme samalla sen, että voimme vähintään vaikuttaa siihen, miten luovimme meidän tulevaisuutta tästä hetkestä käsin… ja aina tästä hetkestä käsin – ei tulevaisuudesta eikä menneisyydestä.

Photo from www.amazon.com

Photo from www.amazon.com

Jos sinulla on käsissäsi kolme leipää ja kaksi kalaa, niin kysy itseltäsi, mitä saat tehtyä niistä. Jos se on se vähimmäismäärä, mitä sinulla on ja olet saanut ne eväät vanhemmiltasi, niin mitä voit tehdä niistä. Voit siis päättää toistatko menneisyyden kaavaa ja annat eteenpäin evääsi siinä muodossa kuin ne olet saanut tai voit tutkia ja nähdä tarkemmin saamasi ”ravinnon” laatu ja luonto uudenlaisesta näkövinkkelistä. Tunnekylmä isä tai äiti voi tarkoittaa sitä, että olet kykeneväinen olemaan vaikka maailman lämpimin ja sydämellisin ihminen. Rahahuolia sisältänyt kasvatus voi tehdä sen, että sinusta tulee varakas. Alkoholisti vanhemmat voivat saada sinussa aikaan sen, että olet jotain aivan muuta ja minkä saatossa autat ihmisiä pääsemään yli omista päihdeongelmistaan. Työnarkomaani vanhemmat voivat johdattaa sinut vahvemmin olemaan läsnä hetkessä omille lapsillesi. Ja siinä samassa – voisiko olla, että sitä oivaltaisikin, että keskitie on se kultainen tie? Se tasapaino.

Joskus on toki hyvä miettiä strategioita, mutta toisinaan saattaa käydä niin, että se suunniteltu strategia syö itse itsensä, koska toiminta puuttuu.

Voitkin kysyä itseltäsi, että jos sinulla on nyt kolme leipää ja kaksi kalaa ja tuhat ihmistä, jotka sinun tulisi ravita, niin miten saat nuo eväät riittämään kaikille? Jos elämässäsi on tilanne, missä tiedät, että sinulla on oikeasti suurena esteenä se, että sinulla ei ole riittävästi resursseja, olet työttömänä tai sinulla on parisuhdeongelma, niin miten pystyt ylittämään sen tilanteen? Voihan sitä jäädä pohtimaan eri vaihtoehtoja pitkäksi ajaksi tai hukata aikaa käpertymällä itsesääliin ja ajattelemalla, että kunpa joku tulisi ja pelastaisi sinut elämästäsi ja korjaisi kaiken särkyneen. Ratkaisu kuitenkin piilee siinä, että on laitettava elämänvoimansa; sen vähäisenkin, jonka omaa, liikkeeseen ja elämäntilanteensa selvittämiseen. Se vaatii, että esim. uskaltaa puhua jollekin asioistaan, tarvittaessa hakea ammattiapua tai omien pelkojensa kohtaamisen. Joskus on toki hyvä miettiä strategioita, mutta toisinaan saattaa käydä niin, että se suunniteltu strategia syö itse itsensä, koska toiminta puuttuu. Jos ajattelemme ihmisyyttä sen eläimellisestä perspektiivistä käsin, ja jos katsomme luontoa ja sen ihania otuksia, niin saatamme hyvinkin huomata, että se elää ja on aktiivinen kokoajan, myös silloin kun se on hiljaa. Luonto ei ole koskaan passiivinen toisin kuin ihminen väillä. Passiivisuutemme johtuu siitä, että meille on suotu upea mielemme, joka pahimmassa tapauksessa tekee meistä elämämme loppuun asti latentteja juuri niissä asioissa, joissa meidän oikeasti (isolla O:lla) tulisi olla aktiivisia.

Photo from www.xtri.com

Photo from www.xtri.com

Mielen avulla yksilö voi luoda mahdollisuuksia itselleen tai estää tai jopa tuhota niitä. Joten, kun meille on annettu tietyt eväät, niin ne voidaan monistaa palvelemaan elämäntilannetta positiivisella tavalla, oli kyse sitten miten haastavasta tilanteesta tahansa. Tämä voi tarkoittaa sitä, että huomaat olevasi tilanteessa, missä sinun ei tulisi edes olla, mutta olet ajautunut elämässäsi siihen kaiken sen manipulaation ja keinotekoisen geneettisen koodauksen kautta, joka estää sinua toistuvan sabotaasienergiansa myötä tiedostamasta todellisen potentiaalisi sekä todellisen alkuperäsi. Tästä kaikesta huolimatta sinulla on rakas lukija mahdollisuus ylittää tuo kaikki, jos päätät, että pystyt luomaan jotain uutta siitä vähimmäismäärästä, joka sinulle on annettu. 3D:n pyörät pyörii omaa kaavanomaista tahtiaan ja se pyöriminen vaikuttaa elämässäsi niin pitkään, kunnes päätät vapauttaa itsesi siitä vankilasta, jossa mielesi kuvittelee olevansa. Jos koet olevasi vankina elämässäsi, niin silloin korkein tarkoituksesi elämässäsi, joka sinulle on rakas ihminen annettu, ei pääse ilmentämään itseään. Korkein tarkoituksesi on se, että olet tiedostava ja omaa elämääsi luoviva ihminen. Tämä upeus, ei kuitenkaan pääse näyttäytymään – ei sinulle itsellesi eikä kenellekään muulle niin kauan, kun ajattelet olevasi vankina elämässäsi uppoutumalla tähän kaavanomaiseen 3D:n illuusioon.

Elämäntilanteesi, joka näyttää kurjalta on mahdollisuutesi puhdistautua kaavasta, jota toistat.

Tunnista siis nyt ja tässä todellinen jumaluutesi ja se, että olet osa suurempaa kokonaisuutta, joka on jotain todella kaunista ja luonnollista. Vaikka olemme näennäisesti pieniä tässä suuressa maailmankaikkeuden mittakaavassa, niin se ei tee meistä kuitenkaan voimattomia. Eikä me todellisuudessa ihan niin pieniäkään olla. Nyt on mahtava mahdollisuus modifioida tästä hetkestä käsin omasta elämästä vähintäänkin sellaisen kuin sen haluaa olevan ja enintään sellaisen kuin sen on tarve olla. Näin ollen kysymys kuuluu: ”Jos ulkona sataa vettä (taas) kaatamalla, niin mitä teet?” Jäätkö kotiin (taas) nyhjöttämään vai ottaisit mahdollisuudesta vaariin, ja hetken vaihtoehtojasi punnittuasi huomaat ajattelevasi – ”Ilmaista vettä, hmmmm, menen ulos, otan saippuapalan mukaani ja peseydyn”. Elämäntilanteesi, joka näyttää kurjalta on mahdollisuutesi puhdistautua kaavasta, jota toistat.

Photo from entrepreneurialambitions.com

Photo from entrepreneurialambitions.com

Jos haluaa olla elämässään telkien takana, niin sitten se on niin, että on telkien takana, mutta se ei ole tarpeen. Se mikä sinulle on tarpeen, on olla omassa potentiaalissasi – tässä ja nyt. Ja se että voit olla potentiaalissasi tarkoittaa sitä, että voit hetkittäin joutua passaamaan ja olemaan itseksesi ja sitten välillä sitä, että porhallat 100 lasissa. Potentiaalissasi oleminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että on pelkästään yhtä ja samaa ääripäätä eli sitä, että olet tekemättä asioita potentiaalisi kukkimisen eteen tai sitä, että vaan teet ja teet sekä suoritat elämääsi. Tasapainolla ja sillä, että osaat toimia muuttuvissa elämäntilanteissa sen hetkisen maksimisi mukaisesti on potentiaalisi saavuttamiseksi suuri merkitys. Näin ollen, valitse siis tilanteesta jos toisesta huolimatta olla potentiaalisi eväidesi suuruudesta riippumatta. Potentiaalisi on mahdollisuutesi ja mitä sinä todellisuudessa olet, etkä ole sen enempää etkä vähempää.

-Maindo <3

%s Maindo Andem

Scroll To Top