Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Oman potentiaalin valjastaminen vol. 7: Initaatio vs. sabotaasi

Oman potentiaalin valjastaminen vol. 7: Initaatio vs. sabotaasi

Tässä videossa kerron initaation ja sabotaasin eroista. Osana jokaisen kehityspolkua kuuluvat erilaiset initaatiot, joiden tarkoituksena on vapauttaa yksilö mm. toimimattomista ajatus- tai toimintamalleista ja siitä, mikä ei tue rakkautta yksilön elämässä. Initaatiot auttavat parhaimmassa tapauksessa yksilöä erilaisten haasteiden kautta oivaltamaan oma jumalallisuutensa ja tunnistamaan kaiken sen, mikä tukee niin omaa kuin ympäristönkin hyvinvointia. Initaatiot nostavat kaiken kaikkiaan esille parantaakseen sen, mikä on joskus ollut rikki ja auttaakseen saattamaan loppuun sen, mikä on kesken. Initaatiot lopulta eheyttävät ja antavat voimaa tehden yksilöstä vahvemman.

Sabotaasi on kaikkea sellaista, mikä jarruttaa ja turruttaa sekä estää yksilön suvereniteettia omassa elämässään. Sabotaasienergia voi tarrautua initaatioiden kautta tapahtuviin prosesseihin ja sitä kautta toimia esteenä yksilön elämässä. Sabotaasin tunnistaminen voi olla hetkittäin vaikeaa ja voi sekoittua initaation kanssa, mutta yksinkertainen sääntö on se, että kaikki mikä vain ottaa eikä anna, on sabotaasia. Toisinaan voi kestää aikaa, että todella näkee onko kyseessä initaatio vaiko sabotaasi. Initaatio vie aina eteenpäin ja opettaa sekä nostaa tietoisuutta. Sabotaasi (mikä myös voi toimia, esim. jonkun ihmisen, tapahtuman tai mahdollisuuden muodossa), on kuin varjo pimeydessä, joka vie kaikki mehut ja estää kasvua sekä lisää epätoivoa.

Sabotaasit ovat ulkopuolelta ohjautuvia ja toimivat useimmiten alempien energiakeskusten kautta estäen niiden tasapainoista toimimista, joko yli- tai aliaktivoinnilla. Initaatiot ovat sisäisiä kehitysprosesseja, jotka tukevat enegiakeskusten tasapainoa ja puhdistumista samalla tavoin kuin ne putsaavat myös kaiken, mikä estää kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kaiken, mikä toimii itsesi ja rakkauden esteenä.

-Maindo*

%s Maindo Andem

Scroll To Top