Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Opv. vol 19: Itsenäisen polun kulkemisen säännöt 19, 20 ja 21

Opv. vol 19: Itsenäisen polun kulkemisen säännöt 19, 20 ja 21

Toisin kuin alunperin olin suunnitellut, niin tässä bloggauksessa käsittelen Musashi Miyamoton Dokkodo -teoksen kolmea seuraavaa sääntöä, jotka mielestäni sopivat aivan kuten edellisetkin käsillämme olevaan aikaan. Alkuperäiset säännöt kuuluvat englanniksi: ”Respect Buddha and the gods without counting on their help”, ”You may abandon your own body but you must preserve your honour” ja ”Never stray from the Way”. Olen tosiaan muokannut osaa “askeleista” hieman, kuten aiemmissakin tämän sarjan bloggauksissa käyn läpi sääntöjä muokaamieni versioiden mukaisesti ja samalla pohdin samalla myös Musashin näkemyksiä käsiteltävien sääntöjen osalta. Säännöt muokattuina ja suomeksi kuuluvat:

  • Rule 19. Respect the gods without counting on their help but do count on yourself and the supreme creator and the power that is in you = Sääntö 19. Kunnioita jumalia heidän apuun turvautumatta, mutta turvaudu itseesi ja kaiken luojaan sekä voimaan, joka sinussa asustaa
  • Rule 20. (sama) = Sääntö 20. Voit hylätä kehosi, mutta sinun tulee säilyttää kunniasi
  • Rule 21. Keep the chosen path = Sääntö 21. Kulje valitulla polulla

Suosittelen tutustumaan myös aiempiin Itsenäisen polkun kulkemisen sääntöihin sekä Oman potentiaalin valjastaminen -sarjaan, mikäli aiheet sinulle resonoivat. Kyseiset tekstit ja videot löydät mm. täältä. Kuten olen aiemminkin muistuttanut, niin tarkastelethan rakas ihminen kaikkea lukemaasi ja kuulemaasi oman skannerisi ja sisäisen totuutesi kautta. Taustalla soi Philterin Lotus Land ja Ambientin Afterglow Ambient Mix.

-Maindo

%s Maindo Andem

Scroll To Top