Olet tässä: Etusivu / Palveluhinnasto

Palveluhinnasto

Puhelinkonsultaatiot (tukea muuttuviin elämäntilanteisiin):

Yksittäiset:

  • 30 min / 49 EUR
  • 60 min / 85 EUR

Kolmen kerran palvelujaksot (sopivat erityisesti pidempien prosessien ja projektien tueksi):

  • 3 x 45 min / 165 EUR
  • 3 x 90 min / 280 EUR

Muut palvelut:

Eheämmäksi pomppu on yhden kuukauden mentorointipalvelu, joka sopii lyhytaikaisen tuen tarpeeseen ja itseohjautuvalle henkilölle. Palvelu sisältää Eheämmäksi arkimuistion lisäksi kaksi 45 min pituista mentorointitapaamista (puhelimitse/videopuhelimitse/kasvotusten). Eheämmäksi pompun hinta on 189 euroa (sis. alv 24 %).

Eheämmäksi tavoite sopii esimerkiksi elämäntapamuutoksen (kuten tupakoinnin lopettaminen ja laihduttaminen) tai lyhytaikaisen elämänkriisitilanteen (kuten esimerkiksi muutto tai työpaikkavaihdoksen) tueksi. Tämä kolmen kuukauden mentorointipalvelu sisältää eheämmäksi arkimuistion lisäksi kuusi 45 min pituista mentorointitapaamista (puhelimitse/videopuhelimitse/kasvotusten). Palvelun hinta on 485 euroa (sis. alv 24 %).

Eheämmäksi unelmat -mentorointipalvelun avulla saat tukea hieman enemmän aikaa vaativien tavoitteiden saavuttamiseen, isompien elämänmuutoksien tai kriisitilanteiden sattuessa. Palvelu sopii myös yksilölle, joka kaipaa samanaikaisesti useamman elämän osa-alueen uudistamista tai joka tavoittelee pidempiaikaista, mutta parin vuoden sisällä toteutettavaa unelmaansa. Eheämmäksi unelmat -palvelu sisältää Eheämmäksi arkimuistion lisäksi 12 mentorointitapaamista (puhelimitse/videopuhelimitse/kasvotusten), joiden yksittäinen kesto on 45 min. Tämän palvelun hinta on 780 euroa (sis. alv 24%).

Ajanvaraukset ja tiedustelut sähköpostilla info.youngii@gmail.com.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Scroll To Top