Olet tässä: Etusivu / Elämäntapa ja inspiraatio / Voimaannuttavia intensiivikursseja Oulussa huhtikuun lopulla
Voimaannuttavia intensiivikursseja Oulussa huhtikuun lopulla

Voimaannuttavia intensiivikursseja Oulussa huhtikuun lopulla

Haluatko oppia kuuntelemaan itseäsi ja omia tarpeitasi paremmin? Tai haluatko löytää oman persoonallisen pukeutumistyylisi? Vai mahdollisesti tätä kaikkea?

Sain jonkin aikaa sitten johdatuksen järjestää intensiivikursseja Oulussa, joista toinen kurssi on Eheämmäksi -niminen valmennuskurssi ja toinen voimaannuttavan stailauksen peruskurssi. Kurssit järjestetään 3-7 henkilön pienryhmille Asemakadulla sijaitsevan Sylin hyvän tiloissa. Ilmoittautuminen alkaa heti ja tarkemmat tiedot kurssien sisällöistä ja aikatauluista löydät alta.

Eheämmäksi -kurssi 21.-22.4.

Voimaannuttava kurssi, joka soveltuu itsensä kehittämisestä sekä henkisestä kasvusta kiinnostuneille. Kurssin tarkoituksena on auttaa sinua kuulemaan itseäsi ja omia tarpeitasi sekä sisäistä johdatustasi paremmin. Kurssin avulla opit siis löytämään keskiösi muuttuvissa tilanteissa, vahvistamaan intuitiotasi, ymmärtämään perusenergiasi sekä kuulemaan kaikkia ihmisyyden tasojasi paremmin. Opastan sinua ymmärtämään itseäsi yhtenä pakettina ja löytämään tapoja, joilla opit erottamaan sen mikä on itseäsi varten ja miten voit tuntea olosi eheämmäksi elämäntilanteesta huolimatta. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus halutessasi osallistua myöhemmin järjestettävään Oman potentiaalin valjastaminen – koulutusryhmään.

Ohjaus on molempina päivinä (la-su) klo. 10-16. Kurssin hinta on 250 eur (sis. alv 24%). Kurssihinta sisältää opetuksen ja kaksi puhelinkonsultaatiota. Kurssipäivinä tarjoan kevyen lounaan ja virvokkeita.

Ilmoittautumisen voit tehdä tämän lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maindo@maindo.fi. Sitovat ilmoittatumiset ke 18.4. mennessä. Tarkempi aikataulu sekä kurssisisältö lähetetään kaikille osallistujille lähempänä.

Photo by Maindo

Voimaannuttava stailauskurssi la 28.4. ja su 29.4. (kaksi ryhmää)

Inspiroiva kurssi, jonka avulla saat vinkkejä persoonaasi korostavaan pukeutumiseen. Tämän voimaannuttavan intensiivikurssin aikana käymme läpi eri kehotyypit, eri pukeutumistyylit, kuten juhla- ja työpukeutuminen sekä sen miten pukeutuminen toimii viestinnän välineenä. Lisäksi tutustumme siihen, miten erilaiset leikkaukset, materiaalit ja mallit vaikuttavat pukeutumisessa ja tutustumme värien merkitykseen sekä siihen, miten asusteet viimeistelevät tyylillisesti persoonan ilmeen. Kurssi on tarkoitettu kaikille oman tyylin kehittämiseen, löytämiseen tai ylipäätään pukeutumisen merkityksestä kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Ohjaus on molempien ryhmien osalta klo. 10-16. Kurssin hinta on 120 eur (sis. alv 24%). Kurssihinta sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin. Kurssipäivänä tarjoan kevyen lounaan ja virvokkeita.

Ilmoittautumisen voit tehdä tämän lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maindo@maindo.fi. Sitovat ilmoittautumiset ke 25.4. mennessä. Tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä sekä päivien ohjelmasta lähetetään kaikille osallistujille lähempänä.

Photo by Eric Leraillez (www.e-mage.fi)

Mikäli kiinnostuit ja haluat varmistaa paikkasi hyvissä ajoin, niin laitahan viestiä pikimmiten tulemaan. Ethän anna rahan olla esteenä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tarvittaessa maksujärjestelyistä. Vastaan mielelläni muihinkin lisäkysymyksiin. Sähköpostini on tosiaan maindo@maindo.fi.

Mainiota alkavaa viikkoa!

-Maindo

%s Maindo Andem

Scroll To Top