Olet tässä: Etusivu / Tietoja – kuka olen

Tietoja – kuka olen

Intuitiivinen moniosaaja – nuo kaksi sanaa taitavat kuvastaa minua tällä hetkellä parhaiten.

Avoimena ja innostuvana ihmisenä olen tähänastisen elämäni aikana tehnyt töitä muun muassa niin pankki- ja vartiointialan eri tehtävissä kuin personal shopper -yrittäjänä ja Eko marketin myyjänä sekä sosiaalialalla. Tein vielä muutama vuosi sitten intuitiivista minäkuvanrakennusta ja voimaannuttavaa stailausta sekä erilaisia pienimuotoisia valmennuksia, joiden avulla pyrin vahvistamaan yksilöiden itsetuntemusta. Elämä kuitenkin viitoitti minut haasteiden kautta takaisin pitkäaikaisen unelmani polulle, jolla nyt kuljen mm. rakennusrestaurointialan töitä tehden ja puutarhatuotantoa opiskellen.

Alkuperäinen kuva: Mira Ylinampa

Rakastan luontoa ja sen monipuolista kauneutta, aitoutta ihmisissä ja avointa vuorovaikutusta niin syvällisten kuin toisinaan hyvinkin pinnallisten keskustelujen ja läsnäolon voiman merkeissä. Syvyys, tunnerikkaus ja ilo sekä rakkaus ovat lähellä sydäntäni.

Matkalla elämän ja sen oppikoulun pyrin kehittämään itseäni ja oppimaan ympäristöstäni. Vaikutan lämmöllä ja rohkealla elämänasenteella enkä pelkää toteuttaa itseäni.

Mielestäni ihmiselämän suurin ja tärkein tehtävä on auttaa yksilöä tulemaan omaksi todelliseksi itseksi. Ja sillä matkalla olen – kasvaen pikkuhiljaa muutun vahvemmaksi ihmiseksi – nöyremmäksi ja rakastavammaksi sellaiseksi.

Kaikkea hyvää – iloa, onnea ja rakkautta!

Lämmöllä,

Maindo

Scroll To Top