Tietoja – kuka olen

Intuitiivinen moniosaaja ja eksoottinen juntti – nuo sanat taitavat kuvastaa minua parhaiten.

Avoimena ja innostuvana ihmisenä olen tähänastisen elämäni aikana tehnyt töitä ja opiskellut usealla eri alalla niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Tein vielä muutama vuosi sitten intuitiivista minäkuvanrakennusta ja voimaannuttavaa stailausta sekä erilaisia pienimuotoisia valmennuksia, joiden avulla pyrin vahvistamaan yksilöiden itsetuntemusta. Elämä kuitenkin viitoitti minut haasteiden kautta takaisin pitkäaikaisen unelmani polulle, jolla nyt kuljen välillä kompuroiden ja tarvittaessa ylös ponnistaen… välillä kiroten ja itkien, mutta pääsääntöisesti iloiten ja arjesta nauttien.

Rakastan luontoa ja sen monipuolista kauneutta, aitoutta ihmisissä ja avointa vuorovaikutusta niin syvällisten kuin toisinaan hyvinkin pinnallisten keskustelujen ja läsnäolon voiman merkeissä. Syvyys, tunnerikkaus ja ilo sekä rakkaus ovat lähellä sydäntäni.

Matkalla elämän ja sen oppikoulun pyrin kehittämään itseäni ja oppimaan ympäristöstäni. Vaikutan lämmöllä ja rohkealla elämänasenteella enkä pelkää toteuttaa itseäni.

Mielestäni ihmiselämän suurin ja tärkein tehtävä on auttaa yksilöä tulemaan omaksi todelliseksi itseksi. Ja sillä matkalla olen – kasvaen pikkuhiljaa muutun vahvemmaksi ihmiseksi – nöyremmäksi ja rakastavammaksi sellaiseksi.

Kaikkea hyvää toivon elämääsi – iloa, onnea ja rakkautta sekä rohkeutta olla aito oma itsesi!

Lämmöllä,

Maindo